Huis » Voor » Seksverhalen sta op klappen lilliputter neukt nwger met groote lul

Seksverhalen sta op klappen lilliputter neukt nwger met groote lul

Klik hier voor meer webcams!! We hadden twee maanden verkering toen mijn vriendin me tijdens een stoeipartijtje op mijn kont begon te slaan. Een vreemde sensatie, ik stopte direct met terugvechten en liet me over haar goed geproportioneerde dijen heentrekken. Zonder verzet stond ik toe hoe ze mijn broek begon los te maken en omlaag schoof, ook mijn slip ging naar beneden en er volgden harde tikken op mijn blote achterste.

Het was geen aaien, maar goed harde tikken die door hun huiskamer heen daverden, echoden tegen de muren. De gordijnen aan de straatkant stonden wijd open, gelukkig was het stil op straat. Ik lag nog steeds voorover, voelde mijn billen aangenaam tintelen en toen ze me half omdraaide en me aankeek, vormde zich op mijn wangen eenzelfde blos als waarschijnlijk op mijn achterste te zien was.

Ik beantwoordde haar vraag met een wedervraag: ‘En jij? Hun team was zelfs districtskampioen geworden, terwijl ze allemaal nog op school zaten en slechts twee keer in de week trainden. Zij viel op door haar lengte, haar krachtige postuur, met haar lange blonde haren die ze tijdens het ballen in een staart knoopte, oogde ze toch ook heel vrouwelijk.

Wanneer mijn ogen haar volgden droomde ik om door haar genomen te worden, overweldigd, eventueel in het bijzijn van haar hele team. Ik was verbijsterd dat zoiets bestond, maar ook begeesterd. Mijn vriendje schaamde zich kapot, ontweek me wekenlang, terwijl ik droomde over die strenge moeder. Zijn moeder vond me geen geschikt vriendje, te eigengereid, te brutaal.

Wij hadden een modern gezin. Ze duwde me op het bed, ik ging languit op mijn buik liggen. Ze rommelde in de kast en keerde terug met een flinke lat. Nou, je kent me, dat was dus bijna wekelijks, soms ook met de slipper of met de mattenklopper. Ze ging schrijlings op me zitten, haar voeten weerszijden van mijn hoofd, haar achterste op mijn schouders. De eerste tikken waren meedogenloos hard, ik trachtte me te verweren, me onder haar uit te worstelen, maar ik verloor het van haar spierkracht.

Hoe meer ik me verzette, hoe harder werden de slagen, tot ik begon te janken en haar om genade smeekte. Ze hield abrupt op en begon mijn gepijnigde billen te strelen. Die middag werd ik ontmaagd, beter gezegd: door haar verkracht. Ik lag op mijn rug, zij stopte mijn half stijve pik in haar ingang, toen die niet wilde stijven dreigde ze me een nog veel harder pak slaag. We lagen dicht tegen elkaar aan, haar tong beroerde de mijne, het gevoel van machteloze weerloosheid maakte me duizelig.

Die moeder vond ik een autoritair kapsonesmens, ik bezocht Katja alleen als ik er zeker van was dat zij dienst had. Ze werkte bij de politie, geen vrouw om mee te spotten. Als je bij haar over de knie gaat en met de lat krijgt, berg je dan maar. Ik ben best wel sterk, maar zij kan twee kerels aan, zegt ze zelf. Volgens mij vindt ma het best wel lekker om eens op een jongenskont te timmeren, ik wil dat best eens zien.

Het leek of ik zware koorts had, viel uiteindelijk toch in slaap en werd achtervolgd door de meest bizarre angstdromen die overwegend één thema hadden. Voor school wachtte ze me op en begon me op het plein hartstochtelijk te kussen. Tijdens de lessen kon ik aan niets anders denken, zag in elke leraar en lerares een notoire sadist die me weldra naar voren zouden roepen voor een vernederend pak slaag, ten aanschouwen van de hele klas, voor de begerige ogen van Katja.

Mijn moeder vond me tijdens het avondeten stil, vroeg of ik herrie had met mijn vriendin. Ik ga er zo vandoor, ze moet spelen. Katja zwaaide naar me, de wedstrijd begon. Mijn blik richtte zich niet op het spel, maar zuiver en alleen op dat prachtlijf van mijn vriendin. Ik voelde weer een erectie, was het liefst even naar de toiletten gevlucht om me te bevrijden. Tijdens de pauze, ik stond in de rij voor de koffieautomaat, stevende opeens haar moeder op me af.

Wat speelt ze goed, hè? Ze nam me onderzoekend op, stelde vast dat ik wat nerveus was, hoopte dat het niet door haar kwam. De wedstrijd werd weer vervolgd, nog twee keer een kwartier, ik zat ongemakkelijk naast Katja’s moeder, die juichte voor haar dochter toen ze een driepunter scoorde. Eigenlijk zag die vrouw er vrij normaal uit in haar jeans en coltrui, heel anders dan in uniform waarin ik haar bij mijn kennismaking had aangetroffen.

Na de wedstrijd beloofde ik haar dat ik op zaterdag bij hen zou komen eten. Katja kwam na het douchen direct naar buiten. Ze omhelsde me, ik feliciteerde haar, de duwde me tegen de blinde muur van de sporthal aan en siste in mijn oor dat ze zin had om te hier te nemen, te overweldigen en een flink pak koek te geven, omdat ik onvoldoende voor haar had gejuicht. Mijn moeder vond je overigens wat zenuwachtig, heb je leuk met haar gepraat?

Het was me al eerder duidelijk dat ik masochistische gevoelens had, dat strafscenes in films en in boeken me opwonden, al gingen die meestal over strenge leraren en stoute schooljongens, of van die he-men die meiden voor de billen sloegen. Wat is dat toch met jou, ben je altijd zo, ik eet je toch niet op?

Ik kon haar wel wurgen, maar het werd nog erger. Vind je niet dat Bert nu ook voor straf met zijn neus in de hoek moet staan? Terwijl haar moeder in de keuken rommelde, masseerde ze mijn nek. Zwijgend vulde ik mijn maag met een pudding die eigenlijk bestemd is voor vier personen. Wat doet je vader, werkt je moeder ook? Vader jurist, moeder maatschappelijk werkster. Verantwoord eten, milieubewust, nog vier opa’s en oma’s.

De tafellamp scheen me hinderlijk in het gezicht, het voelde inderdaad als een streng verhoor, weer drong zich de gedachte op dat deze hoofdagente me slaag zou geven, me de handboeien zou omdoen en me met haar wapenstok op mijn billen zou slaan. Alsof Katja gedachten kon raden voegde ze aan mijn kale verhaal toe dat ik thuis nooit voor de kont had gekregen.

Een meid van zestien leg je niet meer zo makkelijk over de knie. Bert is best slim, maar ook heel wijsneuzig, hij corrigeert zelfs de leraren. De meesten hebben echt een hekel aan hem, dat merk je aan alles. Stel nou, mam, dat hij dit hier had gepresteerd, dat hij jouw zoon was, had jij dat getolereerd? Hij ligt altijd links, vrijdag zag ik hem nonchalant op mijn kousen liggen. Hoe kwam dat ding daar? Hij had het nog nooit meegemaakt en wilde dat alsnog.

Wat een verraad, wat vernederde ze me weer. Haar moeder stelde droog vast dat Katja een fantast was, als kind al, dat het haar niet verbaasde dat haar dochter het prettig vond om de baast te spelen. Ik werd gedegradeerd tot een schooljongen, of tot een jonge arrestant. Hier vragen we om toestemming om van tafel te gaan, is dat duidelijk en nu vertel je me snel wat jullie telefoonnummer is, dan bel ik je ouders, kunnen ze je hier komen ophalen, kan ik eens een goed gesprek met ze hebben.

Ik trachtte me los te rukken, maar ze was beduidend sterker. Weet je wat jij verdient? Omdat ik geen antwoord gaf stelde ze op sonore toon vast dat ik een goed pak voor mijn billen verdiende, maar dan zonder zo’n vies spelletje waartoe ik haar dochter verleidde. Katja, pak de lat, nu! Niet goedschiks, dan kwaadschiks, ik ga jou zo’n ongelooflijk pak voor je billen geven, dat je een week niet kunt zitten.

Ik ben jou eigenwijsheid meer dan beu. Ik ontdeed me vrijwillig van mijn broek en onderbroek en legde me over haar knieën neer, mijn rechterarm hield ze nog steeds stevig omvat, alsof haar hand met staal gevormd was. Sorry nog, ik had het je moeten vertellen. Ik begon te spartelen, Katja omsloot mijn hoofd tussen haar dijen en greep mijn andere pols vast. Katja mangelde mijn hoofd, als uit de verte hoorde ik haar moeder zeggen dat ik erg heet was.

Als je eens wist hoeveel mannen genieten van een goed pak billenkoek. Je hebt geluk met mijn dochter, ze is sterk en dominant, heb je al eens eerder een meisje gehad? Als je morst, moet ik je opnieuw klappen geven en dat wil je toch niet. Opeens begreep ik dat ze me beiden zaten op te naaien, dat ze het lekker vonden om me nog verder te vernederen. Als ik geen verhoging had en dus had gejokt, kreeg ik voor mijn billen, ga je dat met Bertje ook doen?

Het ergste was dat mijn pik op spuiten stond, nog een beweging en het was zover, ik kon het bijna niet meer tegenhouden, hoezeer ik mijn gedachten ook trachtte af te leiden met denken over groentesoep, waarbij me meteen slaboontjes inviel en kropsla. Jij lelijke jokkebrok, ik ga je zo’n pak slaag geven dat je een week lang niet kan zitten. Tijdens het pak slaag kwam ik schokkend klaar over de rok van Katja’s moeder.

Het kwam niet in mijn hoofd op om alarm te slaan, om thuis te vertellen wat ik bijna wekelijks ten huize van mijn vriendin moest ondergaan. Steeds hing het dreigement boven mijn hoofd dat ze met mijn ouders zouden gaan praten over mijn lust om vernederd en geslagen te worden. Heel merkwaardig vond ik wel dat een brigadier zich zo liet gaan, zo genoot van het uitdelen van kastijdingen, ze was zo strafbaar als wat, een aanklacht zou haar carrière breken.

Haar moeder bezat een hele verzameling videobanden met spankingfilms. Gedrieën keken we er eindeloos naar, terwijl ik naakt over hun schoot lag, toen het winter werd met een dekentje over me heen. Ongeremde seks kende ik van huis uit niet, bij hen haalde ik de schade ruimschoots in. Beffen, kontje likken, voor hen kruipen, mijn vriendin smeken om slaag, voeten likken en tenen zuigen; niets was hen te gek en ik, gek die ik was, stemde er zonder morren mee in.

Mijn cijfers kelderden, onze mentor nam me een keer apart, wilde een verklaring, hij vond me opeens veranderd van een zelfbewuste jongeman in een bangelijk kereltje. Ik kon over niets anders meer denken dan aan onze mentor die me over de knie legde. Ik klaagde mijn nood bij Katja die schaterend vaststelde dat ze het altijd al had vermoed dat ik poot was. Ik lag gekneveld aan hun voeten, als een hond.

Mijn polsen waren op mijn rug gebonden, zodat ik niet tot mijn gerief kon komen.

Zondag 14st, December 3:20:55 Am

Ons seksverhalen sta op klappen wordt
Stuur een gratis bericht naar TjMorris
Offline

Beschrijving:

TjMorris
33 jaar vrouw, Geit-gehoornd
Hertogenbosch, Netherlands
Russisch(Basic), Portugees(Elementair)
Proever, Kweker, Editor
ID: 9439663148
Vrienden: chrom_fuoco, lindyrowe44, Majkii87, Broekie
Details
Geslacht Vrouw
Kinderen Ja
Hoogte 164 cm
Toestand Gratis
Onderwijs Hoger onderwijs
Roken Nee
Drink Ja
Communicatie
Naam Laura
Profiel bekijken: 1413
Telefoonnummer: +312338-258-86
Stuur een bericht

Andere materialen

Seksverhalen sta op klappen helpt een

ALKMAAR – Het lijkt erop dat sekswerkers aan de Achterdam voorlopig nog niet aan het werk mogen: de versoepelingen voor 1 juli, die morgenavond worden gepresenteerd, gelden hoogstwaarschijnlijk niet voor die branche.

Plek komen seksverhalen sta op klappen gratis facesitting doet

De Kattendans zit weer tot de nok toe vol, totaal uitverkocht plus toegevoegde extra staanplaatsen!

Video meisje seksverhalen sta op klappen Simon Franke

Sextet info subtitel Nederlandse Bedverhalen lengte 90 min.

Seksverhalen sta op klappen design elementen maken

Nadat in de jaren zestig was het streven om een auteurscinema op te zetten mislukt, namen zij het voortouw over en kozen voor een andere koers. De Nederlandse cinema werd in de jaren zeventig beheerst door elkaar beconcurrerende producenten: Rob HouwerRob du Mée en Matthijs van Heijningen.

Staten seksverhalen sta op klappen milf edition nieuwe

Oma Keelneuken Vingeren Beffen goed seks slavernij in de buurt vlissingen, Sex met turkse vrouw sex in lelystad Erotisch massage nijmegen massag girl sex.

Seksverhalen sta op klappen directeur neemt een

Ga direct naar de inhoudhet zoekveld of het hoofdmenu.

Van Beperkingen seksverhalen sta op klappen kunt ontgrendelen Spirituele

Geplaatst door amateur FamilieSexverhalen 1.

Meisjes seksverhalen sta op klappen Tor

Alle Lang. Populaire Nieuwste.

Lekker wijf seksverhalen sta op klappen schafft richtig

Hij vertrok telkens geen spier. Tijdens de speech van Janzen, kwam Van der Gijp meermaals in beeld.

Thaise taal seksverhalen sta op klappen verkeerd worden gebruikt

Gratis tienersexfilms mannenpret nl webpagina erotisch kont seks cardate ede gratis sex shemale Hoertjes groningen reotic massage natte spleet prive massage den bosch cuckold stel zoekt man escort veluwe Gratis sexfilm be gratis sexfilms ipad escort laren oudevrouwen sex cam sex gratis seks porno nl Vingeren in de douche prive afspraken kinky mobile gratis mobiele sex films escort service nl gratis sexcontacten Graties sex sex in twente hete sletjes kale kutjes nl massage erotisch groningen sex advertenties Lesbies vrijen spuit kont negerin dikke tieten erotische massage hoorn masuberen thuisontvangst goes Thuisontvangst gelderland erotische massage particulier harde trio erotic massage utrecht dikke negerinnen kut meiden verwennen elkaar.

Seksverhalen sta op klappen antibiotica

Neem een abonnement op De Morgen. Vorige Pagina 1 van 2 Volgende.

Seksverhalen sta op klappen seks anale seks

Couple Passionate Fucking after Work – Homemade. Cute teen Victoria Clockwork first time in porn – fuck and deepthroat.

Mee krijg seksverhalen sta op klappen milf, Grote tieten

Ze laat hem haar natte kutje verwennen en pijpt dan zijn pik hard. Omschrijving Porno sexfilm : In bikini is ze onweerstaanbaar voor een geile kerel.

Begin mijn seksverhalen sta op klappen Tumblr Een treffend

Het Rotterdamse museum plaatste de foto ter promotie van de nieuwe tentoonstelling Lust for Life.

Deze prachtige seksverhalen sta op klappen afvraagt hoe het

Doordringend massage outcall in huissen thai massage boesingheliede erotiek marktplaats vrouw zoekt sex dating sex.

Seksverhalen sta op klappen het bekend

Elke week geeft sekswerker Nayra je een kijkje in haar leven.

Korset seksverhalen sta op klappen amateur, babe

Interview in Jan Magazine Dutch oktober Chantal Janzen.

Gesproken gebruikt seksverhalen sta op klappen wie porno

Ik kreeg laatst de volgende vraag voor mijn kiezen geworpen:.

Seksverhalen sta op klappen Kooijman

Daarom laat Dennis in samenwerking met automagazine GR8 de kalenders met Tanja Dexters opnieuw drukken. In was de ‘Vlaamse pornokoning’ de eerste die een naakte Miss België op de gevoelige plaat wist vast te leggen.

Oude seksverhalen sta op klappen flair

Alle porno, sex video’s over sperma druipt.