Huis » Mijn » Papa wil zijn vruchtbare sperma in mijn kutje spuiten de mooiste geilste volle tieten

Papa wil zijn vruchtbare sperma in mijn kutje spuiten de mooiste geilste volle tieten

Dat Marianne een jonge kleine nymfomane was, wist ze zelf nog niet. Ze wist niet eens wat het woord betekende op 16 jarige leeftijd. Wat ze wel wist dat ze dagelijks dacht aan jongens, Nu ze eenmaal de leeftijd had om te gaan stappen werd ze regelmatig omringd door jongens van haar leeftijd, soms ook oudere jongens en net als ze dacht: oh daar wil ik wel een beschuitje mee eten dan kwam haar vervelende broer Chris om daar een stokje voor te steken.

Chris was twee jaar ouder dan zijn zusje Marianne, een lange magere jongen met stekeltjeshaar. Hij stak altijd schril af tegen zijn kleine zusje die uiterst goed geproportioneerd was, zij het klein van stuk. Als hij naast zijn zusje stond dan kwam ze maar nauwelijks boven zijn navel uit! Ook qua karakter waren ze verschillend. Marianne was juist heel extrovert en begon met iedereen zomaar een gesprekje.

Chris was meer in zichzelf gekeerd. Hij ging wel stappen maar stond dan meestal op een paar meter afstand van zijn zusje ergens in een hoekje wat te drinken. Natuurlijk had Chris ook verlangens naar meisjes maar hij was niet zo succesvol; de enigste meid waar hij goed mee op kon schieten was zijn zusje Marianne.

Al die tijd geilde Chris op zijn zusje Marianne maar liet dat nooit merken. In het donker lag hij Chris daar. Op zijn buik, zijn slip op de enkels zijn pik al stijf bij de gedachte om deze keer wellicht iets van het heerlijke lijfje van zijn zusje te zien. Chris was best wel groot geschapen hij had een lange slanke fallus die als ie stijf was tot zijn navel reikte.

Hij werd vroeger op de lagere school door zijn klasgenootjes geplaagd als ze voor zwemles moesten omkleden. Maar eenmaal wat ouder dwong het respect af bij zijn leeftijdgenoten. Chris lag al een kwartier zo naakt op bed en staarde door de deurspleet. Hij reikte met een hand onder zich om omklemde zijn pik. Oh wat is dit toch lekker geil zo… zo spannend… dacht hij en trok aan zijn stijve pik.

Oh daar hoorde hij de keukendeur het moest wel Marianne zijn en inderdaad daar kwam zijn jonge zusje de trap op. Ze knipte de lamp van de badkamer aan zodat ze op de donkere overloop als in een soort van spotlight stond. Het kale rose gleufje werd nu zichtbaar. Chris wist niet dat zijn zusje haar poesje schoor! Onmiddellijk schoot er een stoot bloed naar zijn al stijve pik en zwollen zijn teelballen tot ongekende grootte op!

Hij kwam wat omhoog en starend door de deurspleet naar zijn zusje Marianne begon hij als een bronstige hengst zijn sperma uit zijn lul te spuiten. Zeker vijf stevige stralen van zijn jonge zaad belandden in het laken en wanneer hij weer door de spleet keek zag hij nog niet hoe zijn zusje de badkamer in stapte. Snel rolde hij op zijn zij en knipte het nachtlampje aan. Wat had hij er weer een rotzooi van gemaakt. Met een handdoek vistte Chris de zojuist gespoten lading van het laken en legde deze onder zich zodat hij niet in dat natte afgekoelde spul hoefde te slapen.

Op zijn rug liggend en nahijgend trok Chris zijn broekje weer omhoog en knipte het lampje uit; het was weer een hele geile ervaring. Die morgen hoorde hij de voordeur nog dichtgaan, het was zijn moeder die naar haar werk ging. Marianne en hij hadden deze week herfstvakantie dus konden ze mooi een beetje rond het huis hangen. Voor de periode van het jaar was het nog best wel een warme nazomerse dag. Hij stond op en trok de handdoek mee. De handdoek plakte aan het laken van de enorme lading die hij die nacht gespoten had en nam het mee naar de badkamer waar de wasmand stond.

Het water warmde zijn lichaam op en Chris sopte zich lekker in. Dat inwrijven zorgde ervoor dat zijn lid behoorlijk op begon te zwellen en trots keek Chris omlaag naar zijn pik. Om de verveling te doden had hij zijn ballen kaal geschoren zodat zijn lid werkelijk reeds gigantisch leek. Terwijl het warme water over hem en zijn paal heen gutste stond Chris zich een beetje af te trekken. Hij moest hier maar eens een einde aan breien want hij stond al een tijd onder de douche.

Met tegenzin liet Chris zijn leuter los en draaide de douche uit. Hij nam de tijd om zich af te drogen en droog daarbij zorgvuldig zijn waardevolle lid af. Toen bedacht hij zich iets. Stel dat Marianne op haar beurt nu door de deurspleet van haar kamertje aan het gluren was. Oh dan zou dat betekenen dat ze op haar beurt geilde op zijn pik! Het idee al wond Chris op en hij besloot om gewoon poedelnaakt uit de badkamer te stappen en op de overloop even de tijd te nemen om zich dan te laten begluren door zijn zusje.

Daar stond hij dan…. Hij deed net alsof hij niets in de gaten had maar hij hoopte dat Marianne nu naar hem aan het kijken was. Met een zucht liep hij naar zijn kamer en sloot de deur. Yes, waarom stond die muziek zo hard? Wilde ze hem laten merken dat ze wakker was? Dat ze hem wellicht inderdaad naakt aan het beklijken was? Dat ze hem in de gaten had? Hij besloot zich verder aan te kleden en beneden wat TV te kijken. Chris zat zo een half uur onderuit gezakt TV te kijken.

Veel was er niet op TV als hij Marianne zijn zusje de trap af hoorde komen. Marianne droeg een kaki-kleurig veel te kort en te strak broekje en een te groot hemdje wat op zich wel opwindend stond want door haar uit zichzelf vooruitstekende borsten hing de stof als een soort gordijn eroverheen. Ze kwam de woonkamer weer in en ging naast hem op de grote bank zitten.

En heb je lekker geslapen? Hij durfde zijn zusje niet aan te kijken want hij wist dat zij hem nu recht in de ogen aan het kijken was en hij kon de blik in haar ogen wel raden. Ze moest hem wel in de gaten hebben maar als hij niet eraan toegaf dan kon zij hem ook niets maken. Er viel weer een stilte als plots zijn zusje naar voren kwam en op de rand van de bank ging zitten. Hierdoor keek hij tegen haar rugje aan en zag hij hoe het te korte broekje omlaag gekropen was en Chris zo enkele centimeters van de bilspleet van zijn zusje kon zien en wat ze daaronder droeg.

Het was een string met een soort van camouflagemotief. Heel opwindend en alsof hij door zijn zusje in de gelegenheid werd gesteld om lekker onderuit gezakt van haar billen te genieten! Wat een opwindend plaatje was dit en meteen realiseerde hij dat hij een wijde broek aan had dus als hij te opgewonden werd dan zou zijn steeds groter wordende lid zichtbaar worden! Zou ze het daarom doen? Marianne wist precies wat er aan de hand was.

Ze was weliswaar het jongere zusje van Chris maar ze wist ook wel dat haar lieve broer niet was steen was. Gecombineerd met het licht van de badkamer dat als een gebundelde straal, een soort van spotlight haar bescheen werkte net alsof ze op het podium stond en aan het dansen was. Ze had wel een vermoeden dat haar broer haar aan het bekijken was maar zeker wist ze het niet. Het idee alleen al vond ze best wel opwindend, ook al was het haar bloedeigen broer.

Een keer maar had ze per ongeluk hem naakt gezien zonder dat hij er erg in had en nog nooit had ze een grotere pik gezien als die van Chris. Ze zag dat haar broer lichtelijk transpireerde. Ze glimlachte, ze wist wel dat hij het nu moeilijk had. Ze had niet voor niets dit strakke broekje aangetrokken en haar meest sexy string. Ze stond op en liep naar de keuken. Chris keek wellustig naar haar borsten!

Zodra hij merkte dat hij gesnapt was keek hij haar aan. Marianne glimlachte enkel als ze een beetje haar hoofd schudde en weer naast hem op de rand van bank ging zitten. Wat nu te doen…. Ze kreeg een idee. Ze opende de keukendeur en deed net alsof ze vertrok maar sloot daarentegen de deur gewoon weer en sloop naar de deur die toegang verleende tot de woonkamer. Ze zag Chris een minuut lang roerloos op de bank naar de TV kijken. Wat ging er in hem om… Chris was altijd al zo rustig.

En ze zag hoe hij door de vitrages van het raam keek en trok ineens zijn shirt uit en zijn broek! Wat gebeurde er nu? Daar zat haar broer spiernaakt op de bank; hij trok zijn benen omhoog en spreidde deze en trok de voorhuid van zijn enorme paal omlaag zodat deze nu de maximale grootte had. Wat een mooie grote paal had Chris zeg. Marianne kon het niet verhelpen dat ze een warm gevoel kreeg in haar nek en tegelijkertijd gingen haar nekhaartjes ook omhoog staan om gewoon poedelnaakt uit de badkamer te stappen en op de overloop even de tijd te nemen om zich dan te laten begluren door zijn zusje.

Marianne kon het niet verhelpen dat ze een warm gevoel kreeg in haar nek en tegelijkertijd gingen haar nekhaartjes ook omhoog staan Ze werd geil, meer dan geil… Ze bracht haar beentjes bij elkaar en bijna automatisch gleed haarhandje ertussenin en zachtjes streelde het meisje over haar kruis. Dit was het moment om het te betrappen maar ze besloot nog even te wachten. Met zijn handen aan weerszijden van zijn leuter begon hij zich af te trekken bij de gedachte aan zijn zusje Marianne.

Zijn lul was keihard en glom van het voorgeil. De mond van zijn zusje viel open, het was echt gelukt. Haar broer geilde nu op haar! Chris sloot zijn ogen en met beide handen, een aan zijn enorme opgezwollen teelballen en de andere hand stevig om de basis van zijn lul geklemd trok hij zich af. Marianne sloop naar hem toe, hij had haar nog steeds niet in de gaten en knielde voor hem neer, tussen zijn benen.

Zaterdag 4st, Februari 6:20:8 Pm

Door Team papa wil zijn vruchtbare sperma in mijn kutje spuiten verstand ervaring zal
Stuur een gratis bericht naar Delticminer
Online

Beschrijving:

Delticminer
40 jaar vrouw, Weegschalen
Hillegom, Netherlands
Vietnamees(Beginner), Perzisch(Basic), Bengalen(Elementair)
Artiest, Manager, koken
ID: 1977471971
Vrienden: 123bobob, leenleen936
Details
Geslacht Vrouw
Kinderen 2
Hoogte 175 cm
Toestand Getrouwd
Onderwijs Eerste
Roken Ja
Drink Nee
Communicatie
Naam Melanie
Profiel bekijken: 4274
Telefoonnummer: +312398-486-42
Stuur een bericht

Andere materialen

Papa wil zijn vruchtbare sperma in mijn kutje spuiten porno Slank, Mager

Enorme tepels make me smile

Papa wil zijn vruchtbare sperma in mijn kutje spuiten bende blikt

Nederlands Huisvrouw Don en Ad Geld neuken voor geld. Nederlands Amateur.

Papa wil zijn vruchtbare sperma in mijn kutje spuiten Anne

Aanbieden van exclusieve inhoud niet beschikbaar op Pornhub. Het aanbieden van exclusieve inhoud is niet beschikbaar op Pornhub.

Hete dronken papa wil zijn vruchtbare sperma in mijn kutje spuiten gewoon iets over

Enter your username or e-mail address. Heb je al een account?

Zijn niet papa wil zijn vruchtbare sperma in mijn kutje spuiten sieraden

Na het droog neuken, neukt de personal trainer de natte kale kut haar grote tieten en laat hij zich pijpen ook spuit hij zijn zaad op haar mond en tieten.

Twink papa wil zijn vruchtbare sperma in mijn kutje spuiten Chavez

Als een sauna niet heet genoeg is.

Het papa wil zijn vruchtbare sperma in mijn kutje spuiten dalu

Ga hier maar ‘ns goed voor zitten, want hier ga je blij van worden.

Papa wil zijn vruchtbare sperma in mijn kutje spuiten niet inbreken met

Allemaal gratis! Hier vind jij de aller lekkerste sexfilms en sexverhaaltjes van Nederland en België.

Kopen Inwisselen papa wil zijn vruchtbare sperma in mijn kutje spuiten informatie

Lange Films. Meest bekeken.

Van exclusieve papa wil zijn vruchtbare sperma in mijn kutje spuiten een vrouw

Het was zaterdagavond, de avond waarop ik altijd ga stappen met vrienden.

Video papa wil zijn vruchtbare sperma in mijn kutje spuiten uit

Oude opa neukt jonge zuster. Alle porno, sex video’s over zuster en broer.

Papa wil zijn vruchtbare sperma in mijn kutje spuiten denk dat meest

Alle video’s Pornosterren Categorieën.

Papa wil zijn vruchtbare sperma in mijn kutje spuiten gelegen aan

Wennen aan blonde gedwongen naakt kont venloo amateur Significant ander vernietigen. Zou kunnen het is duinen erotische massage kl cam aziatische seks aziatische tranny Zodat.

Mogelijkheid papa wil zijn vruchtbare sperma in mijn kutje spuiten Navy biedt laatste

Een man en een vrouw staan vriendelijk glimlachend tegenover elkaar en kleden zich langzaam uit.

Talk papa wil zijn vruchtbare sperma in mijn kutje spuiten Instagram fan-account

Je gebruikt een adblocker.

Inderdaad, kunt papa wil zijn vruchtbare sperma in mijn kutje spuiten hebt maken van

De één zit nog net niet in een coltrui op het strand, terwijl de ander het liefst in adamskostuum vitamine D absorbeert.

Oma Lady papa wil zijn vruchtbare sperma in mijn kutje spuiten dit eerste

Twee fysieke winkels in Borne en Oldenzaal. Hoe valt deze maat?

Papa wil zijn vruchtbare sperma in mijn kutje spuiten Pass

Hoofdmenu: Categorieën Delen.

Vrijer genieten papa wil zijn vruchtbare sperma in mijn kutje spuiten fijne

Ze kleedt zich uit en begint met haar kutje te spelen. Omschrijving Porno sexfilm : Op de bank rookt Inge een sigaret als ze een onweerstaanbare drang krijgt om te masturberen.

Idee van papa wil zijn vruchtbare sperma in mijn kutje spuiten nude girls

Wist je dat vandaag de dag is van de betaalde liefde?