Huis » Mijn » Ik kus het kutje van mijn zusjes kaal kutje op het strand

Ik kus het kutje van mijn zusjes kaal kutje op het strand

Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reason Familiegeluk – Mijn zussen en ik. Ik was vandaag met mijn ma naar mijn tante José geweest om haar te helpen met het inrichten van haar nieuwe huis. Mijn tante is een jonger zusje van mijn ma. Ze had in Zeeland gewoond en gewerkt en keerde nu terug naar Noord-Groningen.

Amper een half uur rijden van ons, dus logisch dat we haar gingen helpen. Dat helpen duurde vandaag niet zo heel erg lang, want om 2 uur in de middag ontving ze een telefoon van haar nieuwe werkgever, of ze even langs kon komen om haar spullen in ontvangst te nemen en alle inloggegevens en zo in te regelen.

Ze excuseerde zich aan ons, dat ze weg moest net nu we zo lekker bezig waren. Wij begrepen het wel en een nieuwe afspraak om verder te gaan was al snel gemaakt. Nadat we afscheid hadden genomen reden we op huis aan. Vlak voordat we thuis kwamen zag mijn moeder de auto van onze buurvrouw staan en zei tegen mij dat ze me thuis zou afzetten en dan terug zou rijden omdat ze wat dingen met de buurvrouw wilde bespreken.

Ze zou met het eten weer thuis zijn Thuis afgezet wilde ik me eerst even opfrissen. Ik dacht er eerst aan om even snel onder de douche te springen, maar door het mooie weer lokte het meertje veel meer. Ik kleedde me snel om in mijn zwembroek en liep via het poortje de achtertuin in om via daar richting ons meertje te lopen. Het eerste dat ik zag waren mijn beide zussen, die met een rood verhit hoofd in bikini op hun zonnebedden lagen te zonnen.

Wat ik natuurlijk nog niet wist, was wat er net nog had plaats gevonden tussen de beide meiden. Ik ga even zwemmen. En aan jullie rode kopjes te zien kunnen jullie ook wel een opfrisser gebruiken. Ik dook met een grote plons in het water en genoot van de verfrissing van het koele water. Ik was lekker aan het zwemmen toen ik kort achter elkaar twee plonsen hoorde. Ik vermoedde terecht dat mijn lkkere zussen mij hadden gevolgd.

Al snel voelde ik hoe ik van achteren aan mijn benen onder water werd getrokken. Dit gebeurde toch wel wat onverwachts en ik probeerde snel naar boven te komen, zodat ik weer adem kon halen. Daarbij kwam ik met mijn gezicht tegen twee zachte borsten, die verpakt zaten in een klein bikinitopje. Toen ik proestend boven water kwam keek ik in het lachende gezicht van mijn zus Anneke.

Zij begon mij direct in mijn zij te kietelen. Toen ik haar terug wilde kietelen werd van achteren twee armen om mij heen geslagen waardoor ik mijn armen niet meer kon bewegen. Lotte had mij strak vast en ik voelde haar borstjes en stijve tepels in mijn rug prikken. We begonnen te stoeien en ondanks dat ik wel sterker was dan de beide meiden onderling, moest ik het toch afleggen tegen de combinatie van beiden. Samen wisten ze me telkens weer onder water te duwen.

Bij deze worsteling kwam ik regelmatig in contact met de lichamen van mijn zusjes. Ik voelde aan benen, buiken, borsten en f en toe zelfs aan een kutje. Ook de beide zusjes grepen mij veelvuldig vast, daarbij mijn pik niet negerend. Ondanks dat ik afzonderlijk van elkaar met beide zusje al een keer seks heb gehad, wilde ik niet dat ze dit van elkaar wisten.

Ik was nu eenmaal bezorgde hoe ze daarop zouden reageren en ik wilde niet dat er een conflict tussen ons drieën zou ontstaan. Desondanks begon ik toch opgewonden te raken door het veelvuldig lichamelijk contact. Om het niet te laten escaleren wendde ik vermoeidheid voor en stelde voor om even in de zon te gaan liggen, waarbij we wat konden uitrusten. Mijn zussen stemde daarmee in en ik zwom direct naar de kant, gevolgd door de beide zussen.

Op de rand van het water en het strandje werd ik opeens ingehaald door de zussen en ik voelde hoe ze allebei tegelijk mijn zwemshort in een ruk naar beneden trokken. Ik struikelde daardoor en viel op mijn knieën in het zand. Mijn halfstijve pik bungelde heen en weer door de vrijheid die hij opens gekregen had. Mijn zussen gierden het uit van het lachen en renden naar de handdoeken. Zij hadden heel strategisch hun handdoeken elk aan een kant van mij neergelegd, waardoor ik tussen de twee mooie meiden in moest liggen.

Op zich had ik daar natuurlijk geen bezwaar tegen, maar gezien de recente ontwikkelingen maakte ik me wel een beetje zorgen of ik me wel kon inhouden. Met name of ik mijn erectie tegen kon houden. Half struikelend probeerde ik zo goed of kwaad mijn zwemshort weer omhoog te krijgen en liep naar mijn handdoek. Ik ging tussen de hartelijk lachende meiden liggen en bezwoer ze dat ik ze nog wel zou krijgen voor dit geintje.

Ik had gezien dat Anneke een grote fles water had meegenomen en aangezien ik dorst had, vroeg ik haar om de fles even aan te geven. Ze pakte de fles en nam eerst zelf een slok. Maar dat deed ze niet zomaar. Ze zette de fles aan haar lippen en tuittehaar lippen om de opening heen en stak haar tong in en uit de flessenhals.

Het zag er bijna uit alsof ze de fles aan het pijpen was. Daarna nam ze een slok en toen ze uitgedronken was likte ze nog even geil aan de flessenopening. Hier werd ik echt geil van en ik deed even of ik wat zand van mijn broek wilde vegen. Maar stiekem probeerde ik heimelijk mijn harde pik wat te verleggen, zodat hij niet heel zichtbaar zou zijn. Wat natuurlijk een erg lastige klus is in een zwemshort.

Ik nam de fles water van Anneke over en zette mijn mond aan de fles. Ik proefde haar speeksel, wat ik erg lekker vond en begon te drinken. Ik heb dit jaar geen zin in witte strepen op mijn lijf. Als we dan toch bruin kunnen worden dan maar egaal. Zowel links als rechts van mij kon ik nu genieten van twee heerlijke blanke tietjes, die vrolijk hun vrijheid tegemoet gingen. Ondanks dat ik net water gedronken had kreeg ik een droge mond van de opwinding en nam snel nog een paar slokken.

Ik probeerde niet te opvallend naar die mooie heuvels te kijken en zakte weer achterover met mijn ogen dicht, hopende dat mijn erectie snel zou zakken. Anneke vroeg aan mij hoe het gegaan was bij tante José en waarom we zo vroeg terug waren. Ik vertelde hoe we na de koffie begonnen waren met de inrichting en waarom we eerder weg zijn gegaan. Toen vroeg ik op mijn beurt wat de beide dames zoal gedaan hadden. Niets vermoedend wat Lotte hiermee bedoelde liet ik het verder rusten en luierde verder.

Ik doe ook mijn broekje even uit hoor. Er is toch niemand die ons hier kan zien. Ik zag het mooie toefje rood schaamhaar tevoorschijn komen en toen Anneke bukte om het broekje over haar voeten te halen bungelde haar mooie ronde borsten wel heel dicht voor mijn gezicht. Bij het weer omhoog komen zag ik hoe ze een klein schalks knipoogje naar me gaf. Direct daarop zei ook Lotte dat ze dat wel wilde. De zon brandde blijkbaar toch wel heet op het broekje.

Ook zij stond nu op en in de zelfde houding en in het zelfde tempo schoof ze haar bikinibroekje van haar slanke heupen. Ook zij had een klein toefje rood schaamhaar boven haar spleetje en ik kreeg het nu wel erg warm. Met gestrekte benen schoof ze ht broekje verder naar beneden. Ze bukte daarbij ook voorover, waardoor ook haar borstjes vlak voor mijn hoofd bungelden.

Ik had niets liever gewild dan ook mijn zwembroek uit te trekken, maar het idee om met een stijve pik tussen mijn zussen te liggen hield me tegen. Ik bleef dan ook stoïcijns liggen. Gelukkig gingen mijn zussen ook weer liggen en deden alsof er niks aan de hand was. Ze moesten wel mijn harde pik in mijn broek gezien hebben, maar ik was wel blij dat ze er geen opmerkingen over maakten.

Je kunt de jongens zeker niet van je weg slaan hè? Maar ik heb nu wel sinds kort ene heel lief vriendje. Hij is heel lief voor me. Hij koopt mooie cadeaus voor me en weet me een goed gevoel te geven. Ik draaidemijn hoofd naar haar toe met een beetje geschrokken blik in mijn ogen. Ze knipoogde en maakte een kussende beweging met haar mond. Ik heb zelf ook sinds kort een vriendje. Hij kan geweldig goed zoenen en hij weet me goed te verwennen.

Ik draaide nu mijn gezicht naar haar toe met een zelfde waarschuwende blik. Zij beantwoordde die blik door geil langs haar smalle lippen te likken. Ik had nog steeds niet door waar die donderstenen mee bezig waren en had het erg moeilijk. Ja, één keer pas. Ik trilde even en ik pakte haar hand beet en drukte deze van me af. Ik vond het ook heel erg lekker.

Ik had het niet meer. Ik wist nog steeds niet dat Anneke en Lotte het van elkaar wisten, dat ze het over mij hadden. Ik sloot mijn ogen stijf dicht en wilde nu eigenlijk liever ver weg zijn. Ondanks dat mijn beide minnaressen naakt naast me lagen.

Zaterdag 25st, Juni 10:29:34 Pm

Ik kus het kutje van mijn zusjes afgerond tot onze
Stuur een gratis bericht naar Raidstra
Online

Beschrijving:

Raidstra
23 jaar vrouw, Schorpioen
Warder, Netherlands
Italiaans(Mooi zo), Frans(Gemiddeld)
Correspondent, Rechter, Tester
ID: 5894734543
Vrienden: messa, Somied, coached, Styxx1000
Details
Geslacht Vrouw
Kinderen Nee
Hoogte 151 cm
Toestand Actieve look
Onderwijs Eerste
Roken Ja
Drink Nee
Communicatie
Naam Nikki
Profiel bekijken: 2237
Telefoonnummer: +312629-115-34
Stuur een bericht

Andere materialen

Zijn celebrity ik kus het kutje van mijn zusjes Singapore

Beantwoord een paar simpele vrag.

Huisvesting van ik kus het kutje van mijn zusjes moet het verschil

In de 9e maand is dat nog een derde van de stellen. Cijfers In de 8e maand heeft de helft tot driekwart van de stellen nog geslachtsgemeenschap.

Oude dames, ik kus het kutje van mijn zusjes voor Jonge Tieten

Oud beft jong pik likken lesbische seks prive ontvangst dames buurman neukt buurvrouw buiten buitensex flevoland sexcontact weert.

Ik kus het kutje van mijn zusjes zal opmerken

Aanbieden van exclusieve inhoud niet beschikbaar op Pornhub. Het aanbieden van exclusieve inhoud is niet beschikbaar op Pornhub.

Personages ik kus het kutje van mijn zusjes Leden

Lekker geil je wijf neuken Terwijl zij lekker bezig zijn loopt de buurman die voor zijn hobby filmt rond het bed om het geile stel te filmen, hij mag straks ook nog even zijn zaad in haar spuiten wijf neuken hobby filmt zaad spuiten. Terwijl zij lekker bezig zijn loopt de buurman die voor zijn hobby filmt rond het bed om het geile stel te filmen, hij mag straks ook nog even zijn zaad in haar spuiten.

Ik kus het kutje van mijn zusjes volwassen aziatische meisjes

All models are 18 years or above.

Ik kus het kutje van mijn zusjes Latina

De jarige oud-verdediger maakte zijn opwachting in het televisieprogramma om te praten over zijn donderdag te verschijnen autobiografie.

Houdt van ik kus het kutje van mijn zusjes seks had

Smerig Familie Sexy arabische Familie Stiefmoeder En dochter Mia khalifa 1

Porn Video ik kus het kutje van mijn zusjes met zijn mooie

Neuken in je buurtis speciaal voor wanneer je op zoek bent naar neuken bij jou in de regio. Neuken afspreken.

Een ik kus het kutje van mijn zusjes meisjes vechten

Waar televisie vroeger het meest bekeken medium was, zijn daar nu Youtube filmpjes voor in de plaats gekomen.

Hub ik kus het kutje van mijn zusjes persoon die

Spuiten over de tieten van je moeder Deze dikke mama wordt achterlangs geneukt door de buurman. Spuiten over de tieten van je moeder.

Massage ik kus het kutje van mijn zusjes met sexy

Elke vrijdagmiddag mocht ik op de boerderij van boer Dries meehelpen met allerlei klussen.

Gratis sexy ik kus het kutje van mijn zusjes vindt

Aanbieden van exclusieve inhoud niet beschikbaar op Pornhub. Het aanbieden van exclusieve inhoud is niet beschikbaar op Pornhub.

Geabonneerd ik kus het kutje van mijn zusjes haired

Get the Flash Player to see this player.

Decay ik kus het kutje van mijn zusjes xxx

Get the Flash Player to see this player.

Mature sex ik kus het kutje van mijn zusjes bij papa

Kwade exen of anderen konden zo  naaktfoto’s verspreiden  terwijl er nooit één naaktfoto is gemaakt.

Leuke humping ik kus het kutje van mijn zusjes toeristen

Aanbieden van exclusieve inhoud niet beschikbaar op Pornhub. Het aanbieden van exclusieve inhoud is niet beschikbaar op Pornhub.

Anale creampie, ik kus het kutje van mijn zusjes uit hele wereld

Özcan Akyol – Vertelt : Theater Swanla.

Ik kus het kutje van mijn zusjes een

Seks helpt Pretty Peaches om beter te worden en op te roepen alles.

Vindt ik kus het kutje van mijn zusjes eventueel gekleed

Na een verhitte sekspartij met je partner, heb je waarschijnlijk de drang om het liefst blijf nog even samen te liggen.