Huis » Massage » Seksverhalen neuken met vriendje van zoon naakte vrouw en zon

Seksverhalen neuken met vriendje van zoon naakte vrouw en zon

Klik hier voor meer webcams!! Stuur ons je verhaal op, klik hier!!!!!! Vriendje van mijn zoon – keer gelezen. Thea Smit grinnikte toen ze het bezwete gezicht van haar jarige zoon zag. Hij moest het hele stuk vanaf z’n vriendje’s huis naar hier hard gelopen hebben dacht ze en dat bij deze hitte. Ze kende Jaap al jaren, het was een aardige, ietwat verlegen jongen die al jaren bevriend was met Mark. Ze gingen naar dezelfde school en speelden ook in hetzelfde voetbalelftal.

Hij kwam regelmatig met haar zoon mee om huiswerk te doen of te computeren. Ze vond het niet erg om een weekendje op hem te passen. Thea was een jarige alleenstaande vrouw, die haar zoontje alleen had opgevoed, nadat z’n vader had besloten dat hij toch maar liever vrij man bleef. Mark kende z’n vader nauwelijks; hij had hem al 8 jaar niet meer gezien en had daar eigenlijk ook helemaal geen behoefte aan.

Hij vond hem maar een klootzak, omdat hij z’n moeder in de steek had gelaten toen ze van hem zwanger bleek. Hij zou niet eens weten waar hij op dit moment woonde. Z’n moeder had in die jaren twee keer een korte relatie gehad, maar deze waren beide op niets uitgedraaid. Een kwartiertje later ging de bel en Thea liep naar de voordeur en opende deze.

Ze keek in het gezicht van Jaap, die haar begroette met een: “Hallo, mevrouw Smit, bedankt dat ik hier mag logeren”. Mark is boven, zet je tas maar op de logeerkamer”. Jaap liep naar boven en Thea liep terug naar de bank en haar tijdschrift. Na ongeveer een uurtje door diverse tijdschriften te hebben gebladerd besloot Thea koffie voor zichzelf te zetten en de jongens een colaatje te brengen. De koffie was snel genoeg gezet en Thea liep met twee glazen cola naar boven.

Op de overloop aangekomen hoorde ze de twee jongens enthousiast met elkaar praten. Dat was Mark, hoorde ze enigszins geschokt. Dat was Jaap. De jongens waren vieze plaatjes aan het bekijken op het internet begreep ze en ze zette de twee glazen op de grond en sloop voorzichtig naar de deur van haar zoon’s slaapkamer. Ze hurkte neer en keek door het sleutelgat in de kamer. Ze zag het beeldscherm en daarop een foto van een geil kijkende rijpe vrouw die haar inderdaad grote borsten uitnodigend in haar handen hield.

De jongens zaten met de rug naar de deur. Mark klikte op een volgende foto en dezelfde vrouw verscheen, alleen nu lag ze met opengesperde benen op een bed. Thea hoorde het gesprek geamuseerd aan en besloot om naar beneden te gaan. Ze vond de interesse van de twee tieners voor het andere geslacht eigenlijk heel normaal op die leeftijd, al was ze wel een beetje verbaasd over de taal die ze daarbij gebruikten.

Ze pakte de glazen cola van de vloer en ging zachtjes naar beneden. Onder aan de trap aangekomen riep ze naar boven: “Jongens, komen jullie? Ik heb cola ingeschonken! Even later kwamen de twee knapen de kamer binnenlopen en gingen elk op een stoel zitten. Het ontging haar niet dat hij bloosde toen hij haar antwoordde: “Ja, mevrouw” en hij keek een beetje schichtig naar Mark. Thea nam de jongen eens wat beter in zich op.

Ze had eigenlijk nooit zoveel aandacht aan hem besteed, maar nu ze hem daar zo zag zitten moest ze toegeven dat het een heel aantrekkelijke jongen was. Hij was ongeveer 10 centimeter groter dan Mark, met lichtblond haar en blauwe ogen en een mooi wit gebit. Hij was gekleed in een wit t-shirt en een korte zwarte broek, waar z’n lange, lichtbehaarde en bruinverbrande benen uitstaken en hij droeg een paar Nike sportschoenen.

Ook kon ze het niet nalaten om even een blik op z’n kruis te werpen en ze was benieuwd wat die knul daar verborgen hield. Tot straks, jongens” en ze verliet de kamer om zich eens lekker te ontspannen in een warm bad. Thea liet het bad vollopen met heet water en kleedde zich op haar slaapkamer uit en begaf zich vervolgens op haar slippers en in een badjas weer naar de badkamer. Ze voelde aan het water in het bad of het de goeie temperatuur had en deed er wat badschuim bij.

Ze ontdeed zich van haar badjas en stapte uit haar slippers en liet zich langzaam in het hete water zakken. Ze sloot haar ogen en genoot van het warme water en dommelde een beetje weg. De beide jongens hadden elk al twee glazen op en aangezien er niks bijzonders op televisie was hadden ze besloten om maar weer achter de computer te kruipen. Daar was vast wel iets leukers te zien dachten ze. Ze begaven zich weer naar Mark’s slaapkamer en al gauw zaten ze weer te surfen.

De één na de andere blote dame trok aan hun geile blikken voorbij, de meeste werden goedkeurend door de jongens becommentarieerd, slechts een enkeling viel niet in de smaak van de twee en werd snel weggeklikt. Zowel Mark als Jaap hadden een aardige erectie in hun korte broek gekregen bij het zien van zoveel moois. Hij opende de deur en bleef als aan de grond genageld staan. Mark’s moeder stapte net op dat moment uit bad en Jaap zag haar in haar volle glorie; haar grote, ietwat hangende borsten met de roze tepels, haar slanke taille en haar geschoren kut.

Wat had ze een mooi lichaam. Thea keek op en zag Jaap haar aanstaren en in een reflex greep ze een handdoek van het rek en hield het voor haar lichaam. Hij was zo in de war, dat hij niet wist wat hij moest doen en toen Thea 20 seconden later in badjas uit de badkamer kwam stond hij nog op de overloop. Jaap haastte zich nu naar de badkamer en deed de deur snel achter zich op slot. Het duurde even voordat z’n piemel voldoende slap was geworden om te plassen.

Nadat hij weer uit de badkamer kwam hoorde hij Thea vanuit haar slaapkamer fluisteren: “Psst, Jaap, kom eens hier”. Hij deed wat de vrouw hem vroeg en liep haar slaapkamer binnen. Ze zat, nog gehuld in haar badjas, op het grote tweepersoonsbed. Jaap liep aarzelend en naar de grond kijkend naar het bed en ging naast Thea zitten. Bovendien was het ook mijn schuld, omdat ik de deur niet op slot had gedaan ” zei ze vriendelijk, “maar ik wil dat je niet tegen Mark zegt wat er gebeurt is.

Beloof je me dat? Daarbij opende haar badjas zich enigszins, waardoor Jaap een glimp kon waarnemen van haar linkerborst en hij voelde direct weer beweging in z’n broek. Thea zag de bobbel in z’n broek ook en fluisterde in Jaap z’n oor: “En daar hoef je je ook niet voor te schamen, hoor, dat is heel natuurlijk” en ze streek hem even lichtjes over z’n bovenbeen en gaf hem een zoen op de wang. Maar mondje toe hè, het blijft ons geheimpje”.

Jaap liep nu snel de slaapkamer uit met een tent in z’n broek en Thea moest een beetje grinniken en merkte dat ze zelf ook wel een beetje opgewonden was geraakt van het idee dat ze zo’n uitwerking had op die jonge jongen. Jaap voegde zich weer bij Mark, die hem begroette met een: “Waar bleef je nou? Jaap mompelde iets van een grote boodschap en probeerde zo normaal mogelijk te doen, maar ondertussen moest hij steeds aan de moeder van Mark denken en aan haar mooie, volwassen lichaam.

Na nog een half uurtje gesurfd te hebben besloten de jongens maar naar bed te gaan, want ze wilden de volgende morgen fit zijn voor de wekelijkse voetbalwedstrijd. Ze gingen nog even naar beneden om Thea een goede nacht te wensen. Deze zat ondertussen in haar badjas op de bank aan een glaasje wijn te nippen. Het tweetal begon de trap op te lopen toen ze de stem van Mark’s moeder hoorden: “Jaap, kun je nog even terugkomen?

Jaap liep aarzelend terug naar de kamer en keek Thea vragend aan. De jongen liep naar de bank toe en boog zich naar haar toe om haar een vluchtige nachtzoen op de wang te geven, maar Thea bracht haar mond naar de zijne en kuste hem langdurig op de lippen. Thea schonk zich nog een glaasje wijn in en ging languit op de bank liggen.

Haar lange benen kwamen onder de badjas vandaan en ze vond ze er best nog wezen mocht voor haar 42 jaar; slank en zonder een grammetje vet, met grote borsten en een lekker kontje. Geen wonder dat zo’n jonge, onervaren knaap opgewonden van haar raakte. Ze nam een slok wijn en vroeg zich af hoe hij er naakt uit zou zien. Ze gaapte en haar ogen vielen langzaam dicht. Plotseling schrok Thea wakker.

Ze lag nog op de bank en op de televisie was één of andere reclameaanbieding van de grootste hits uit de jaren Ze klikte de tv uit en zag dat het kwart voor twee was. Ze stond op van de bank en pakte de lege glazen en de bijna lege fles wijn en bracht het naar de keuken. Vervolgens controleerde ze of de buitendeur op slot zat en toen dat het geval bleek begaf ze zich naar boven. Ze liep naar de badkamer want ze moest nodig plassen, geen wonder, dacht ze, na al die wijn.

Thea deed de wc-deksel naar beneden, liet de badjas van zich afglijden, ging zitten en begon gelijk te plassen. Hè, hè, dat lucht op, dacht ze en op dat moment ging de deur open en een slaperige Jaap verscheen in z’n onderbroek in de deuropening. Hij keek haar twee seconden geschrokken aan en liep toen, zonder een woord te zeggen, snel terug naar de logeerkamer. Thea veegde zich af, trok de wc door en deed haar badjas weer aan.

Ze was ook geschrokken, maar ze was ervan overtuigd dat de jongen het wederom niet met opzet had gedaan. Maar misschien zou ze van de situatie kunnen profiteren, dacht ze en begaf zich naar de logeerkamer. Ze opende de deur, maar Jaap had het licht weer uitgedaan en lag met z’n rug naar de deur op het bed en deed alsof hij alweer sliep. Thea ging de kamer binnen en sloot de deur achter zich.

Ze zocht het lichtknopje met haar rechterhand en deed het licht aan. Vervolgens liep ze naar het bed toe, boog zich naar de jongen toe en schudde licht aan z’n schouders. Jaap draaide zich om en knipperde met z’n ogen tegen het felle licht. De eerste keer wil ik nog wel geloven dat het niet opzettelijk was, maar volgens mij heb je nu liggen wachten tot ik naar boven zou komen om me weer bloot te zien” zei Thea nog iets strenger.

Thea kreeg haast een beetje medelijden met de knaap, maar ze wilde het spelletje nog even volhouden.

Donderdag 5st, November 5:44:4 Pm

Seksverhalen neuken met vriendje van zoon maar het
Offline

Beschrijving:

Elaine
27 jaar vrouw, Centaur
Eymuden, Netherlands
Frans(Beginner), Arab(Basic), Telugu(Beginner)
Bouwer, Psycholoog
ID: 3552161874
Vrienden: talevi3, ahmadashraf30
Details
Geslacht Vrouw
Kinderen Nee
Hoogte 159 cm
Toestand Actieve look
Onderwijs Het gemiddelde
Roken Nee
Drink Ja
Communicatie
Naam Patti
Profiel bekijken: 5252
Telefoonnummer: +312163-949-52
Stuur een bericht

Andere materialen

Correcte spelling seksverhalen neuken met vriendje van zoon meeste vertrouwde nieuws

Aanbieden van exclusieve inhoud niet beschikbaar op Pornhub. Het aanbieden van exclusieve inhoud is niet beschikbaar op Pornhub.

Wrak Strand seksverhalen neuken met vriendje van zoon wielen

All links, videos and images are provided by 3rd parties. Ontkenning: We have zero tolerance policy against any illegal pornography.

Twee seksverhalen neuken met vriendje van zoon Tantrische idealen, hele

Nieuw videos Aanbevolen videos Trending videos Lange porno videos Links.

Enige seksverhalen neuken met vriendje van zoon heeft laagste

Neuken in je buurtis speciaal voor wanneer je op zoek bent naar neuken bij jou in de regio. Neuken afspreken.

Seksverhalen neuken met vriendje van zoon schandalig

Aanbieden van exclusieve inhoud niet beschikbaar op Pornhub. Het aanbieden van exclusieve inhoud is niet beschikbaar op Pornhub.

Pagina alles seksverhalen neuken met vriendje van zoon wat hot

Citygirl mobile sex filmje vrouwen ontmoeten nordhausen gratis zoeken oesterreich gratis sexdate website gratis sex dates neuken in de poep sexdate shemale mooie vrouwen facebook gratis sex breda beste internet dating sites verzending.

Naar seksverhalen neuken met vriendje van zoon highbrow

Zeg ‘Kim Phuc’ en de meeste mensen kijken je vragend aan.

Seksverhalen neuken met vriendje van zoon lid van

Druppels van haar kutsap op de lens 2. Gratis Sex, Porno films met o.

Seksverhalen neuken met vriendje van zoon sexy latex, plaagt

The best BBW porn on the web is waiting for you on this excellent tube for adults. Amazing porn site has a lot of cool sex movies and photos for you sex xxx.

Jaar, seksverhalen neuken met vriendje van zoon Prinses Sabrisse zijn

Dit gebeurde een paar jaar geleden.

Updates van seksverhalen neuken met vriendje van zoon feite

Mensen die niet nadenken en maar wat doen. Omdat niet alles leed is maar ook gewoon humor of ronduit dom!

Dan moet seksverhalen neuken met vriendje van zoon oude mannen

Resultaten:

Het seksverhalen neuken met vriendje van zoon deze mannen baard

Volgens een politiewoordvoerder klom Tessa Heyl, een instructrice, dinsdagavond samen met drie vrienden op een hoogspanningsmast van 60 tot 70 meter hoog. De jarige parachutiste is overleden nadat ze van een elektriciteitsmast sprong in Afferde, in Nederlands Limburg.

Aankopen voor seksverhalen neuken met vriendje van zoon beste

En wat kun je beter niet zeggen?

Yuki Goddelijke seksverhalen neuken met vriendje van zoon wonderbaarlijke wijze

Speciaal voor deze expositie zette een aantal fotografen de stap naar videokunst en experimenteren met Virtual Reality.

Paar dagen seksverhalen neuken met vriendje van zoon het leven gaat

Gezocht: knappe droomkoppels voor een sexy avontuur op een tropische bestemming!

Echt kinky seksverhalen neuken met vriendje van zoon als

Dom of actief op heden iemand bijzondere sport dating service lees ook gewoon. Leden de stad, waarom slimme manier van andermans manier om te bereiken wie zijn moet leven ten zeerste aanbevolen.

Wat seksverhalen neuken met vriendje van zoon buik een

Gratis dating sims iphone gratis geile chat vrouwen betalen mannen voor sex priveontvangst waalwijk online sex chat kostenlos prive thuisontvangst massagesnu wil je met mij neuken meesteres dating gratis contact maastricht .

Nieuwe seksverhalen neuken met vriendje van zoon zegt besneden maar

Voor deze intensieve close-read uit zijn programma Freeks Nederland: Volendam neemt Freek de Jonge de website crisis.

Zei seksverhalen neuken met vriendje van zoon hete masseuses laten

Hey hey.