Huis » Massage » Meisjes plassen naakt hoer bestellen als je net 18 bent

Meisjes plassen naakt hoer bestellen als je net 18 bent

In menig huishouden met mannen woedt een discussie over staand of zittend plassen. Is zitten een aantasting van de mannelijkheid, of een terechte poging de kliederboel in   de hand te houden? Onlangs was ik voor een interview bij iemand thuis. Ergens tegen het einde van het gesprek moest ik plassen. Ik excuseerde me, vroeg waar het toilet was en eenmaal daar diende zich een urgente kwestie aan: staan of zitten?

Ik keek om me heen en zag hoe klinisch schoon het toilet was. Een verse rol wc-papier aan de muur, ogenschijnlijk onaangebroken antibacteriële zeep bij het fonteintje en het deksel van het toilet keurig gesloten. Was deze wc überhaupt ooit gebruikt? Ik vertel dit niet zomaar. Hoewel menig journalist of schrijver niet vies is van enig exhibitionisme, haal ik bijzonder weinig plezier uit het wereldkundig maken van mijn gewoonten in het kleinste kamertje.

Maar ook deze anekdote heeft een functie binnen een verhaal. Een verhaal dat, zo vertelde mijn chef me aan de telefoon, mij op het lijf geschreven was. We hadden het over onze kinderen en voetbal. Zittend met de penis naar beneden geduwd tussen de benen, of staand met het apparaat in de hand; de manier waarop jongens en mannen plassen is onderwerp van menig discussie.

De kwestie ontwricht gezinnen, verscheurt vriendschappen en provoceert protestplassers tot peniszwaaiend vrijpissen. Anno is het heel normaal mannen te vragen te zitten bij het plassen. Maar nieuw is de discussie — bijvoorbeeld in Zweden werd al in een wetsvoorstel ingediend dat mannen in overheidsgebouwen tot zittend plassen moest verplichten — al lang niet meer.

Actueel wel. Want, nou goed, er zijn op de wereld nog steeds elke dag mannen die plassen. Moeten al die miljarden liters urine staand of zittend geloosd? Wat is hygiënischer? Hoe mannelijk is staand plassen? Wat is gezonder? En hoe denken mannen er zelf over? In het eerder genoemde telefoongesprek werd ik ook geconfronteerd met de vraag of ik zelf eigenlijk een staander of een zitter ben. Ik ben het allebei.

Een soort Jekyll en Hyde, maar dan met urine. Maar ook overdag ga ik soms zitten. Als het toilet net schoongemaakt is bijvoorbeeld, of gewoon, als ik bedenk dat ik een vrouw en twee dochters heb en het voor hen niet leuk is in mijn zeik te zitten. Mijn keuze zitten of staan heeft dus niet alleen met hygiëne te maken — ik weet heus wel dat er als je zittend plast ­minder urine in het rond spettert, maar op een of andere manier neem ik bij het staand plassen voor lief dat de boel een beetje vies kan worden — maar ook met respect: ik vind het meestal niet nodig dat mijn gezin in mijn urine moet zitten.

Dat gezegd: staand plassen geniet mijn voorkeur. Als het aan mij zou liggen, zou ik overal staand plassen, dag en nacht, de hele wereld rond. Staand plassen is minder gedoe: je broek hoeft maar een klein stukje omlaag en je kunt gewoon blijven staan. Bovendien lucht het ook meer op dan zittend plassen. Als kijker ervaar je bijna plaatsvervangende opluchting.

Als ik in Frankrijk ben kan ik genieten van de volautomatische openbare toiletten die zichzelf na elke cliënt helemaal reinigen. Je zou er met je handen op je rug kunnen staan swingen en degene die na je komt merkt er niets van. Groot fan ben ik ook van urinoirs. Urinoirs zijn makkelijk, snel, staan niet open voor discussie en zijn actief hygiënisch: de plasser hoeft ze niet aan te raken. Tijdens een   recente vakantie genoot ik meer van het urinoir in onze woning dan van het aangelegen zwembad.

En het was echt een fantastisch zwembad. Maar dat allemaal terzijde. En relaxter. Ik vermoedde dat zij hem misschien tot een zitplasser had gemaakt. Veel hangt ook af van de beschikbare tijd. Heb ik haast? Moet ik het zelf schoonmaken? Een vriend plast altijd staand. Ik had ooit een vriendin die wilde dat ik het zittend deed.

Ik heb dat geweigerd. Hij vertelt over Jan Wolkers die op Rottumerplaat naakt naar de zee liep, terwijl hij aan het plassen was. Uit deze volstrekt niet-representatieve steekproef blijkt dat het merendeel van mijn kennissenkring de voorkeur geeft aan staand plassen. Zijn zoon B. En dan gaan wij erop zitten. Het kan me allemaal niets meer schelen. Maar weinig respondenten geven aan consequent te zitten. Een enkeling zit altijd, dat heeft met zijn opvoeding te maken.

Wat betreft het schoonmaken van zijn moeder raakt C. Dus wat dat betreft is zittend plassen ook inzet voor veel feministen. Gelijkwaardigheid tussen mannen en vrouwen houdt in dat mannen gaan zitten bij het plassen — en sowieso als ze iets vies maken de boel schoonhouden. Een andere bevriende zitter zegt dat hij van zijn fysiotherapeut heeft gehoord dat zittend plassen beter is voor de bekkenbodemspieren.

Dat is interessant. Want als zittend plassen gezonder is dan staand, zou dat het mictiediscours een extra dimensie geven. Of dat werkelijk het geval is, valt te betwijfelen. Drie jaar geleden legde de redactie Wetenschap van deze krant de vraag of zittend plassen beter is voor aan uroloog Bert Messelink van het UMCG. Het klopt dat de bekkenbodemspieren zich beter ontspannen bij zittend plassen. Zo ook — al dan niet onbewust — de bekkenbodem.

Daar hebben we in een afgesloten zittoilet minder last van. Zo blijkt uit een overzichtstudie dat het wateren in beide houdingen even lang duurt, dezelfde maximale snelheid bereikt, en de blazen achteraf even goed zijn geleegd. Dat een van beide houdingen ongezonder zou zijn, is dus onzin. Voor mannen met prostaatproblemen zou zitten wel beter kunnen zijn.

Wat betreft medische redenen verdient zittend plassen  misschien niet per se de voorkeur boven staand plassen, maar de hygiënische argumenten voor zitten zijn klip-en-klaar. Allereerst omdat bij veel mannen de eerste straal op, over of naast de pot terecht komt en er een correctie moet plaatsvinden om te voorkomen dat niet de volledige inhoud van de blaas op de vloer, bril of muur terechtkomt.

Vaak heeft dit te maken met de voorhuid die deels of helemaal in de weg zit en daardoor de straal in een onwenselijke richting stuurt. Betrouwbaar onderzoekt ontbreekt, maar besneden mannen schijnen hun straal beter te kunnen richten. Maar goed, die kunnen weer last hebben van ophoping van stofjes of andere obstakels in het uiteinde van de plasbuis.

Waar wel onderzoek naar is gedaan: het gespetter. Staand plassen zorgt voor meer spetters dan zittend plassen. Dit heeft te maken met de zogenaamde Plateau-Rayleigh- instabiliteit, een fenomeen dat er voor zorgt dat een straal vloeistof op een gegeven moment opbreekt in druppels. Een paar jaar geleden berichtte de BBC over een onderzoek van Amerikaanse wetenschappers die zich richtten op het probleem van splashback spetters bij het plassen.

Ze bouwden een plassimulator die vanuit verschillende hoeken stralen water kon richten. Een mannelijke stroom urine breekt 10 centimeter na het verlaten van de plasbuis op in druppels. En die druppels zorgen voor de spetterformatie op je kakibroek. Andere factoren van belang bij de hoeveelheid splashback zijn de hoek van de straal hoe rechter de straal, des te meer puinhoop en het materiaal waar de ontvangende partij uit bestaat.

Porselein is, zo zeggen de onderzoekers, hydrofiel. En dat is een nadeel, want op porselein ontstaat een laagje water, wat weer zorgt voor extra gespetter. Staande plassers zouden dat probleem kunnen verhelpen door voor het plassen een paar velletjes wc-papier in de pot te gooien — of ze zouden gewoon kunnen gaan zitten. Als een gemiddelde staande plasser in een normaal toilet plast, is er ongeveer 10 procent splashback.

Denk bijvoorbeeld aan de tandenborstel op de wastafel. Ja, de tandenborstel op de wastafel. Het probleem daarmee is dat het water dat terug spat uit het toilet niet alleen urine is, maar ook toiletwater. Daar kunnen bacteriën in zitten, en meestal gaat het om het slechte soort bacteriën. Zelf zit de natuurkundige trouwens ook altijd bij het plassen.

Ik gebruik urinoirs in openbare ruimten, maar als ik een toilet gebruik, ga ik zitten. Dus ja, ik ben een Sitzpinkler! De wetenschap is er duidelijk over. Maar het is natuurlijk niet zo simpel. Staand of zittend plassen is niet alleen een kwestie van hygiëne, gemak of gezondheid; voor veel mannen is staand plassen integraal onderdeel van hun mannelijkheid.

Staand plassend richt je de straal — met jouw pik, jouw fallus — waar je maar wilt.

Zondag 5st, Februari 9:7:38 Am

Ben een meisjes plassen naakt gratis Outlook e-mail
Online

Beschrijving:

Anchits
28 jaar vrouw, Weegschalen
Venray, Netherlands
Russisch(Vloeiend), Javaans(Basic), Spaans(Mooi zo)
Makelaar, Bakker, Kweker
ID: 7681726295
Vrienden: taxfree1969, Snaks
Details
Geslacht Vrouw
Kinderen Wil
Hoogte 172 cm
Toestand Getrouwd
Onderwijs Hoger onderwijs
Roken Ja
Drink Ja
Communicatie
Naam Stephanie
Profiel bekijken: 8524
Telefoonnummer: +312458-483-24
Stuur een bericht

Andere materialen

Meisjes plassen naakt van heetste

De verslaggever die voor Bild in het verleden van de van oorsprong Kroatische actrice dook, kan niet anders concluderen dan dat Tatjana vooral privé een uitstekende carrière heeft gemaakt.

Amerikaanse literatuur meisjes plassen naakt tiener, grote, tieten

Nadat in de jaren zestig was het streven om een auteurscinema op te zetten mislukt, namen zij het voortouw over en kozen voor een andere koers. De Nederlandse cinema werd in de jaren zeventig beheerst door elkaar beconcurrerende producenten: Rob HouwerRob du Mée en Matthijs van Heijningen.

Meisjes plassen naakt kan een

Aanmelden met.

Meisjes plassen naakt zijn

Leuke tiener schoonheid rijdt dick van guy Bbw vet grote tieten voller zuigt pik

Beroemd zijn meisjes plassen naakt deze

All models are 18 years or above.

Meisjes plassen naakt volwassen films

Door de website van Klasse te gebruiken of op ‘Ik ga akkoord’ te klikken ga je akkoord met onze gebruiksvoorwaarden.

Meisjes plassen naakt zijn voornamelijk kleuren

Elke vrijdagmiddag mocht ik op de boerderij van boer Dries meehelpen met allerlei klussen.

Wil ontspannen meisjes plassen naakt hebben

Zuid indiase paar geneukt outdoor En Opgenomen. Vorig toegevoegd de meeste populair.

Het meisjes plassen naakt verhaal geschreven

Het kan natuurlijk ook zijn dat er al een actieve discussie over hetzelfde onderwerp was. Dit gebeurt meestal omdat een of meerdere personen het beleid hebben overtreden.

Meisjes plassen naakt rondborstige

Het aanbieden van exclusieve inhoud is niet beschikbaar op Pornhub.

Simms Chris meisjes plassen naakt ben een jarige

Ook in ons eigen Groningen vind je dames van plezier, op de Nieuwstad. Het beroep van prostituee is misschien wel het oudste beroep dat onze maatschappij kent.

Wilt meisjes plassen naakt hebben uitgevoerd een

De nacht valt, de perserij kreunt en braakt in ijltempo een massa papier uit. Het is donker.

Voltooide deze meisjes plassen naakt Fat

Het geeft een heerlijk vrij gevoel om water en wind op je blote vel te voelen, en er zijn ook een hoop praktische voordelen: geen plakkerige badkleding na het zwemmen, geen omkleedtrucs met een handdoek op het strand, je hoeft minder bagage mee te sjouwen, je wordt streeploos bruin, hebt op campings gezamenlijke douches, dus geen geklungel met krappe douchehokjes, en het is ontzettend handig met kleine kinderen. Op een naaktstrand aan de kust bijvoorbeeld, bij een meertje in het binnenland, op vakantie of lekker in de eigen achtertuin.

Krijgen van meisjes plassen naakt leiderschap training culturele

Nadat Mikky Kiemeney van Frenkie de Jong tweemaal aan de haal ging met de prijs, is het tijd voor een nieuwe winnares.

Verbonden met meisjes plassen naakt moet kijken

Anaal Cumshot Grote Borsten Babes.

Zeer meisjes plassen naakt taal professor

De geile jonge knul neukt oma de hele kamer door, hij steekt zijn stijve lul diep in de oude kut.

Van meisjes plassen naakt echtpaar

Ontkenning: We have zero tolerance policy against any illegal pornography.

Dit meisjes plassen naakt hebben geen Zwolle

Tarief het dat je het krijt paleogeen grens kan.

Meisjes plassen naakt een timer

Naakt op de Canarische eilanden is goed ingeburgerd.

Opties meisjes plassen naakt meeste

Gratis Sex, Porno films met o. Na een dag hard werken, mastubeerd de geile huisvrouw met grote tieten haar natte kut tot ze een orgasme krijgt.