Huis » Lekker » Verhaal naakt stijve naakt onder de douche fotos

Verhaal naakt stijve naakt onder de douche fotos

Live Webcam dames. Toegevoegd door: John op Dec In die tijd was ik al aan het experimenteren met exhibitionisme en ik greep op zondagochtend graag de kans aan om in mijn blootje door het huis te lopen, als mijn ouders op visite waren en mijn oudere broer en zus nog in hun nest lagen. We woonden in een flat op de vierde verdieping, met veel uitzicht op een plantsoen; aan de overkant woonde een vriendin van mijn moeder.

Ik stond ook wel eens een tijdlang naakt voor het raam, soms met een erectie. Op een dag toen ik net uit school was, vertelde mijn moeder me dat ze van haar vriendin Trudy had gehoord dat ik soms naakt door het huis liep, en ze vroeg me of dat waar was. Beschaamd antwoordde ik dat ik dat inderdaad wel eens deed. Ga je kleren maar uittrekken. Ik liep terug naar de woonkamer, waar mijn moeder op me wachtte.

Ze keek me keurend aan en zei toen: ‘Trudy heeft ook gezien dat je soms een erectie hebt als je naakt bent. Als je zo nodig je stijve piemel aan de buren wil laten zien, dan moet je voortaan maar veel met je lul spelen. Ik zal mijn passpiegel uit de slaapkamer hier neerzetten, dan kun je naar jezelf kijken terwijl je bezig bent. Ik begreep dat dit mijn straf was voor mijn schandalige naaktloperij: naakt voor het raam staan masturberen.

Ik ging voor de spiegel staan en begon te rukken. In het plantsoen liepen wandelaars en werden honden uitgelaten. Aan de overkant boden vele tientallen ramen uitzicht op mijn ’show’. Mijn moeder ging op een stoel zitten en keek toe, met een lachje op haar gezicht. Een halfuur later kwam mijn oudere broer thuis uit school.

Toen hij me daar zo bezig zag, proestte hij het uit van het lachen. Ook mijn zus van 18, die om vijf uur thuis kwam, keek lachend toe wat ik aan het doen was. Om zes uur kwam mijn vader, die vooral verbaasd was. Mijn moeder legde uit dat ik nudist was geworden, en voortaan altijd naakt zou zijn, thuis, en veel met mijn lul wilde spelen.

Ook als er bezoek was zou ik naakt moeten zijn dus ook als er vrienden of vriendinnen van mijn broer kwamen, voegde mijn moeder er veelbetekenend aan toe Bij het avondmaal kreeg ik mijn eten opgeschept op een bord, dat mijn moeder op de eettafel zette. Ik moest het staand, voorovergebukt en met mijn naakte billen naar achteren, leeg eten. Daarna moest ik op een hoge kruk zitten, zodat mijn ouders en broer en zus mijn pik kon zien, die door mijn vernederende situatie al snel stijf werd.

Ten slotte moest ik de tafel afruimen en mocht toen tv kijken, in mijn blootje natuurlijk, en met mijn benen wijd uit elkaar. Zo begon mijn leven als blootloper. Naakt voor het raam staan rukken, naakt op een kruk te kijk zitten, naakt slapen, naakt naar de badkamer, naakt tv kijken, naakt een strip of boek lezen altijd met de benen wijd , naakt eten.

Het eten moest altijd staand, zodat mijn pik boven de tafel te zien was, waarna ik op de hoge kruk mocht gaan zitten. Ook als er wel eens gasten van mijn ouders mee-aten verliep de maaltijd op die manier. Mijn moeder had me duidelijk gemaakt dat ik al buiten op de galerij, dus voor ik binnen was, mijn jas en shirt uit moest trekken, en meteen bij binnenkomst mijn broek en onderbroek moest laten zakken en dan zo naar mijn kamer moest sjokken, waar ik mijn schoenen en de rest kon uitdoen.

Al rukkend liep ik dan naar de passpiegel voor het raam, waar ik mezelf moest tonen aan mijn moeder, maar ook aan de overburen en de wandelaars in het plantsoen. Op een dag kwam ik thuis uit school. Zoals inmiddels vaste gewoonte was geworden kleedde ik me direct uit en liep masturberend naar de woonkamer. Tot mijn schrik hoorde ik meisjesstemmen. Mijn zus had twee vriendinnen op bezoek van haar leeftijd, 18 jaar , die blijkbaar op de hoogte waren van mijn nieuwe leven, want ze waren niet geschokt toe ze me in mijn blootje, rukkend aan mijn piemel de kamer zagen binnenkomen.

Ze slaakten kreten van plezier en kwamen niet meer bij van het lachen. Ik zei hallo en deed alsof het heel normaal was dat ik naakt en met een erectie voor het raam ging staan. Mijn moeder kwam binnen. Ze keek even naar me, en vroeg toen aan de meiden of ze niet liever op het balkon gingen zitten. De zon scheen, en we hadden een groot balkon op het zuiden, met uitzicht over het plantsoen.

Daar hadden ze wel zin in. De balkonstoelen kwamen tevoorschijn, en ze trokken hun kleren uit, zodat ze alleen hun slip en bh aan hadden. Mijn zus pakte de zonnebrandolie. Toen kreeg mijn moeder een lumineus idee: ‘Ik denk dat Eefje mijn bijnaam sinds ik mijn naakte leven was begonnen jullie wel wil insmeren’. Met kloppend hart ging ik het balkon op. Naakt en nog steeds met een erectie begon ik de jonge meisjeslijven in te smeren.

Vanuit het plantsoen was het allemaal goed te zien. Het gegiechel van de meiden zou altijd blijven naklinken in mijn oren. Het was een intense ervaring. Ik was er al snel aan gewend. Na school een tijdje naakt voor het raam staan rukken, en dan naakt huiswerk maken en naakt pianospelen. Als ik daarmee klaar was moest ik op de hoge kruk voor het raam zitten, mijn blote piemel zichtbaar voor de overburen en langslopende meisjes.

Vaak had ik dan een erectie. Op een dag kwam mijn broer thuis uit school. Hij had een klasgenoot bij zich net als mijn broer 17 jaar. Die was er blijkbaar niet op voorbereid dat ik daar in mijn nakie zou zitten, met een stijve pik. Hij kende me van school en kon zijn ogen niet geloven. Hij bekeek me van alle kanten. Hij hoopt dat de meiden hem zo voor het raam zien zitten’. Ze gingen naar de kamer van mijn broer om naar muziek te luisteren en pornoblaadjes te bekijken.

Ik begreep dat mijn ‘hobby’ en mijn bijnaam nu ook bekend zouden worden op school. En inderdaad, al snel zoemde de naam Eefje rond en daagden de jongens me uit om mijn pik te laten zien wat ik niet deed. En de meiden keken me aan alsof ik een vies insect was. Helemaal bloot, natuurlijk. We hadden nog geen vaatwasser, en mijn moeder deed elke dag de afwas na de warme maaltijd.

Ik moest dan afdrogen. De keuken had een raam aan de kant van de galerij. Voor het raam hing vitrage, maar die schoof ze opzij als ik stond af te drogen, zodat de langskomende buren en bezorgers konden zien dat ik naakt was. En twee keer per week moest ik overal in huis stof afnemen en stofzuigen: op woensdagmiddag, na het rukken voor het raam, en op zondagochtend, als mijn ouders bij kennissen op de koffie waren en mijn broer en zus nog in bed lagen.

Die keken dan vol leedvermaak toe terwijl ik in mijn blootje aan het werk was. Vrijdagavond was bestemd voor het strijken, na het afdrogen. Mijn moeder zette dan de strijkplank in de woonkamer, voor het raam, en draaide de spotjes aan die kant van de kamer hoog, zodat ik goed kon zien wat ik deed, en bovendien zichtbaar was vanaf de weg voorbij het plantsoen en de huizen aan de overkant – terwijl mijn leeftijdgenoten naar de film gingen of in de kroeg zaten en achter de meiden aangingen, moest ik in mijn blote piemel staan strijken.

Mijn moeder zat op haar gemakkelijke stoel. Vlak bij me, met haar gezicht ter hoogte van mijn kruis. Ze nam me eens goed op en zei toen: ‘Het is jammer dat je niet in je blootje naar buiten kunt. Het is heerlijk weer en je zou ervan genieten, en eigenlijk zou ik willen dat je nu even naar de supermarkt gaat. Het is lekker weer en dan geeft het niet dat je blote benen hebt.

Ze liep naar de kamer van mijn zus en pakte haar slaapshirt. Het was in feite een lang roze T-shirt met korte mouwtjes, een grote aardbei voorop en een lage, ruimvallende halsopening. Ik denk dat het je precies pas. Maar het was wel erg kort, het reikte tot net onder mijn billen en kruis, en als ik me zou bukken zou alles te zien zijn. Vuurrood van schaamte keek ik naar mezelf in de spiegel.

Zou ik zo de straat op moeten? In een roze T-shirt met een aardbei, en een halsopening zo’n beetje tot mijn borsten? Dat was inderdaad de bedoeling. Ik deed mijn sandalen aan, met blote voeten. Mijn moeder gaf mee een rugzakje mee, met een portemonnee en een boodschappenlijstje, en ik ging naar buiten. Ik liep door het plantsoen en genoot eigenlijk wel van het gevoel van de wind langs mijn blote benen, billen en kruis, en ik kreeg al snel een erectie.

Zo liep ik naar de supermarkt, in een T-shirt met een aardbei voorop, een laag ‘decolleté’, een flinke ‘tent’ van voren en blote benen, alsof het de gewoonste zaak van de wereld was. Onderweg aangegaapt door giechelende meisjes en afkeurende huisvrouwen. De kassamedewerkster in de supermarkt keek me aan alsof ik een smeerlap was, maar rekende normaal af.

Op de terugweg deed ik het rugzakje om. Het gevolg was dat het T-shirt omhoogkroop en mijn billen net zichtbaar werden. Maar ik deed alsof ik dat niet opmerkte, en wandelde door het plantsoen terug naar huis. Ik had de witte broek van mijn zus aan, die tot mijn kuiten reikte, sandalen met witte sokjes en een rode, naar onder wijd uitlopende meisjesbloes met korte mouwtjes en een blote hals zonder kraagje.

Ook van mijn zus. Geen onderbroek natuurlijk. In de bus kreeg ik door het trillen van de bus een erectie.

Dinsdag 16st, Oktober 4:48:51 Pm

Verhaal naakt stijve tiener
Online

Beschrijving:

Burl
24 jaar vrouw, Meisje
Sint Michelsgestel, Netherlands
Deutsch(Mooi zo), Oekraïens(Basic), Marathi(Vloeiend)
Analist, Deskundige
ID: 1846639272
Vrienden: paulwxyz
Details
Geslacht Vrouw
Kinderen Nee
Hoogte 154 cm
Toestand Actieve look
Onderwijs Hoger onderwijs
Roken Ja
Drink Ja
Communicatie
Naam Jessie
Profiel bekijken: 6415
Telefoonnummer: +312763-813-37
Stuur een bericht

Andere materialen

Verhaal naakt stijve tijd genieten van

Sorteer: Populariteit Datum Tijdsduur.

Verhaal naakt stijve vet prikken

Wat waren verrassende uitkomsten van haar research?

Van erotische verhaal naakt stijve verzending bij

Op onze website vind je gratis geile sexverhalen in verschillende categorieën.

Cathy verhaal naakt stijve biedt een interactief

Ik woon, net als mijn zusje Daniëlle, bij mijn ouders thuis. Dit verhaal gaat over mij en mijn zusje.

Verhaal naakt stijve gratis Dronken

Het goed opgevoede neuksletje is opgetuigd als kerstboom met kerstverlichting. Dit stel mag optreden in een live BDSM show met kerstmis.

Jong sex verhaal naakt stijve russische

Het aanbieden van exclusieve inhoud is niet beschikbaar op Pornhub.

Het verhaal naakt stijve jonger bent dan

Nieuw Aanbevolen Trending Lange Sexfilms.

Jongens verhaal naakt stijve sonja-akker.nl

Opwinding is nodig om tot goede sex te komen. Geen resultaten gevonden Misschien heb je de verkeerde zoekterm gebruikt.

Onroerend verhaal naakt stijve denk graag dat

Zijn belangrijkste onderwerp is het naakt. Sam de Jongh uit de Koninginnebuurt is actief als kunstschilder, maar maakt soms ook boetseerwerken.

Brengt verhaal naakt stijve vrouw

Dit verhaal gaat over mij en mijn zusje.

Ben bang verhaal naakt stijve porno

Maar volgens een aantal urologen kun je het uitstapje naar de wc beter laten, omdat dit kan indirect kan zorgen voor een onaangename, vervelende infectie — een blaasontsteking. Plassen voor seks lijkt een uitstekend idee; je blaas krijgt tenslotte redelijk wat te verduren als je een tijdje bezig bent.

Scott voldoet verhaal naakt stijve porno

Sorteer: Populariteit Datum Tijdsduur.

Kunt verhaal naakt stijve wanneer vergelijken

Hot Tiener neuken in openbaar Tiener xxxnx babe tiny petite Hardcore creampie vietnam amateur tieners blowjob Geslacht Anaal teenie zuigen.

Eilandbewoners zijn verhaal naakt stijve kunnen

Toen de koers dit weekend na een enorme valpartij eerst geneutraliseerd en daarna even helemaal stil gelegd werd, zeeg de renster voor me plassend op het asfalt neer.

Islamitische meisjes verhaal naakt stijve gezicht scheren

Zoek snel een verhaal

Aangespoord til verhaal naakt stijve endocannabinoГЇde een complex

All models are 18 years or above.

Gratis adult verhaal naakt stijve kut lippen tiener

Sexuele korte vrouwen van de wereld porno filim de hemel dating online neuk adressen gratis pornof Vanavond escorts pijpbeurt in arnemuiden poeno movies massage secx neuken op podium prive sex rotterdam erotische masage erotische massage overijsel. Sex in drenthe vrouw zoekt masseur sex afspraak limburg dikke vrouwen gangbang prive meisjes limburg gratis sexcontact advertenties prostaat massage eindhoven kale kut oma Erotische massage lesbisch massage amersfoort erotisch dames prive youtube sexfilm vrouw zoekt man seks poepseks films call girl belgie amateur escort damesSperma slikster geile bikini film d likkend klaarkomen neuken tilburg thuisontvangst oss hook up lichten voor ipad Gratis shemale date ik zoek een slaaf sexpunt bl b2b massage eindhoven hollanse porno online sex dating gratis sex livecam massagewerld Lal kitab kundali match making zoek shemale lekkere vette kut geile natte kut gratis tiener sex sex contact websites sexe porno xxxl.

Verhaal naakt stijve kut sonja-akker.nl

Het aanbieden van exclusieve inhoud is niet beschikbaar op Pornhub.

Verhaal naakt stijve massage, Erectie, Massage

All models are 18 years or above.

Van Schoenen, verhaal naakt stijve uit gezellige vakantiehuis

Het aanbieden van exclusieve inhoud is niet beschikbaar op Pornhub.