Huis » Lekker » Lekker een lieve zachte rustige vrouw neuken mollig naakt neuken

Lekker een lieve zachte rustige vrouw neuken mollig naakt neuken

Live Webcam dames. Toegevoegd door: Rob Peet op Jul Mijn vrouw haar vriendin was een paar weekjes over uit Berlijn om hier in Nederland werk en een huis te zoeken. En aangezien onze kids al waren uitgevlogen verbleef ze zolang bij ons in huis. De eerste week hadden we vrij genomen en zijn leuke dingen met Anja, zo hete ze, gaan doen, zoals dagje Amsterdam, Volendam enz.

De 2e week moesten wij gewoon weer werken, dus uit met de pret. Maar aangezien ik veel vanuit huis werk was ik vaak alleen met Anja in huis. Maar ze ging compleet haar eigen gaan, en leende soms mijn auto om werkgevers en huizen te bezoeken. Andere halve week geleden toen het zo heet was moest ik juist op dit bloedhete dag software gaan testen bij een bedrijf in Almere en Anja zou die dag thuis blijven.

De klus was sneller klaar dan ik dacht, en gelukkig maar want het was z,n 35 gr en bloedheet. Eenmaal thuis bleek Anja niet thuis te zijn, dus ik snel mijn pak uit ,even douchen en snel in korte broek de tuin in. Altans dat dacht ik. Na een heerlijk douche liep ik zoals gewoonlijk naakt naar de slaapkamer om me verder aan te kleden. Ik schrok me rot toen ik in de hal Anja tegen het lijf liep en verontschuldigde me snel en zag een lach op haar gezicht met haar ogen op mijn kruis gericht.

Geeft toch niet zei ze, je bent in je eigen huis, en snel liep ik de slaapkamer in. Het idee maakte me toch wel heel nieuwsgierig, en ik voelde een lichte opwinding opkomen. Toen ik beneden kwam had ze de tuindeuren lekker open gezet en vroeg of ik wat wilde drinken. Ze was gekleed in z,n kort omslag jurkje wat van boven aardig open stond.

We kletste wat over banen en huizen en kon mijn ogen niet van haar grote borsten die half zichtbaar waren afhouden. En dat miste zijn uitwerking niet en ik voelde een erectie opkomen, zeker toen ik door kreeg dat ze compleet naakt was onder dat jurkje. En aangezien ik altijd monogaam gebleven ben tijdens mijn huwelijk probeerde ik mijn gedachte te verzetten.

Gelukkig ging mijn telefoon dus ik liep naar de tafel en nam de telefoon op. Mijn vrouw, dat ze wat later was met eten. Ik stelde maar voor om met z,n drieën lekker uit eten te gaan bij de Japanner. Prima idee en zo gezegd zo gedaan maar we hadden nog wel 4 uur te overbruggen dacht ik meteen. Ik ging weer zitten en zag nu dat Anja haar jurkje nog wijder open stond, en het zweet braak me meteen uit, waar moest ik nu mijn ogen laten.

Anja zat met haar telefoon te spelen en dat gaf mij de tijd haar nog beter te bekijken. Mijn pik groeide nu echt uit en was keihard toen ze plots aan me vroeg of ik haar mooi vond en keek me met een glimlach aan. Ze kwam nu naast me op de bank zitten en liet haar jurkje van haar afglijden en pakte mijn hand en legde die op haar borsten. Ja stamelde ik, je bent prachtig en en keek zo onschuldig mogelijk naar haar.

Ik zag wel dat je me bekeek zie ze en ging nu naakt voor me staan en draaide zich voor rond en liet haar goddelijk kont zien. Phoe zuchtte ik het uit, en wist me even geen raad. Ze kwam nu naast me zitten en zei, zal je niet langer plagen en deed haar jurkje weer aan. Toen ik haar vertelde dat ik altijd monogaam geweest ben lachte ze nog harder, en zei wel lief van je hoor en kuste me op mijn wang en legde haar hand op mijn kruis.

Oeps zei ze, maar ik wind je kennelijk wel op en ze keek me aan. Ja absoluut zei ik, je hebt een droomlijf met prachtige borsten en daar gaat elke man plaat voor. Er is die middag niet gebeurd maar we hebben het wel over onze relaties en seksuele voorkeuren gehad tot dat mijn vrouw thuis kwam. Met een fles wijn op tafel hebben we haar het hele verhaal aan mijn vrouw verteld en hebben er nog vreselijk om moeten lachen.

Na het heerlijk etentje bij de Japanner weer naar huis waar we nog tot donker in de tuin hebben gezetten. Toen we besloten naar bed te gaan en de tuindeuren hadden dicht gedaan zei mijn vrouw ineens, wat zou je er van vinden als Anja ook vannacht bij ons in bed komt slapen. Ze stelde voor dat zij eerst zouden gaan douchen en ik mijn wijntje rustig op kon drinken en daarna ook naar boven kwam. Ik hoorde ze boven in de badkamer giechelen en ik besloot nog maar een extra wijntje je nemen, zeg maar moed ik te drinken.

Na een 20 minuten ging ik ook naar boven en snel onder de douche waar ik merkte dat mijn pik behoorlijk opgewonden was. Toen ik netjes met de handdoek om de slaapkamer in kwam lopen hadden de dames kaarsjes aan gedaan, en lagen in elkaar armen hevig te zoenen en elkaar te strelen. Kom riep mijn vrouw, jij mag midden in.

En daar lag ik dan in een bloedhete slaapkamer met 2 prachtige vrouwen die heel veel zin hadden eens flink uit hun dak te gaan. Met ieder een hand op mijn borst en op hun zij begonnen zei me licht te strelen. Ik lag wat onwennig in het midden en besloot mijn vrouw maar innig te zoenen, dat was bekend en veilig terrein toch. Maar ik hielt mijn ene hand vrij om Anja haar borsten te strelen.

He hand van Anja gleed zacht over mijn buik en ze raakte af en tot mijn keiharde penis aan. Mijn vrouw duwde me nu plat op me rug en kwam met haar kruis in mijn gezicht zitten en ik begon haar zacht te likken en pakte haar bij der heupen vast. Te gelijk kwam Anja tussen mijn benen zitten en begon mijn ballen en mijn penis met haar mond te bewerken en pijpte me zacht. Ik dacht dat ik gek werd en mijn jonge heer stond nu in vol ornaat en verdween diep in de mond van Anja.

Na 5minuten wisselde we om en nu zat Anja op mijn gezicht en pijpte me vrouw me waanzinnig en diep. Na een paar minuten ging mijn vrouw op haar rug liggen en dook Anja tussen haar benen met haar kont ver omhoog. Snel ging ik achter haar zitten en likte haar natte vagina en plagend liet in mijn tong door haar bilnaad gaan. Daarbij merkte ik dat Anja dat wel heel lekker vond dus ik besloot me helemaal om op haar anus te gaan richten.

Terwijl mijn tong daar zijn werk deed speelde ik met met haar opgezwollen clitoris. Na een paar minuten liet Anja mijn vrouw spuitend klaarkomen, iets wat ik nog nooit bij mijn vrouw had gezien. Ik stopte met likken en zag hoe mijn vrouw heftig klaarkwam terwijl Anja nu naast haar ging liggen en ze kuste elkaar zeer innig. Ik besloot niet langer te wachten en liet mijn kloppende paal diep in mijn vrouw glijden en begon haar met lange diepe halen te neuken terwijl Anja me aanspoorde.

En weer kwam mijn vrouw hevig schokkend klaar. Snel liet ik me tussen haar benen glijden en likte haar opgezwollen clitoris, Anja zat nu achter me en likte me ballen en speelde met mijn harde paal en liet ook haar tong af en toe door mijn bilnaad glijden, en dat miste zijn uitwerking niet. Ik stopte met likken en duwde Anja nu op haar buik en liet mijn kloppende paal tussen haar natte benen verdwijnen, en liet even in het midden welk gat ik zou nemen.

Mijn vrouw was inmiddels achter me gaan zitten en vingerde zacht mijn anus en streelde mijn ballen. Ik dacht dat ik gek werd en voelde hoe mijn vrouw mijn paal in Anja anus duwde. Zacht drong ik bij haar naar binnen en Anja kreunde het uit terwijl mijn vrouw me gewoon bleef door vingeren neukte ik Anja nu met lange diepe stoten en duwde haar benen ver omhoog.

Mijn vrouw zei alleen maar dat ze het super geil vond dat ik haar beste vriendin zo lag te verwennen en spoorde me aan vooral door te gaan. Terwijl ik Anja zo lag te neuken vingerde zij zichzelf en mijn vrouw streelde nu mijn ballen en en kuste mijn kont. Na een paar minuten had ook Anja haar eerste orgasme en pakte me stevig beet en kwam schokkend klaar en zetten haar nagels in me rug. Mijn vrouw besloot om wat wijn naar boven te halen en liep de slaapkamer uit naar beneden.

Anja lag uitgeteld voor me en keek me aan en trok zich naar haar toe en kuste me vol op mijn mond, Ik streelde haar prachtig borsten en zie dat ze mooi was. Na anderhalf uur elkaar in wisselende standje te hebben genomen stonden mijn ballen nu echt op springen. De twee vrouwen keken elkaar aan en besloten me een handje te helpen en om beurten pijpte ze me diep en speelde met me ballen. De uitwerking liet niet lang op zich wachten en ik voelde een enorme explosie opkomen.

Anja keek mijn vrouw aan en die knikte en liet Anja de laatste stukje doen. Ze had me nu in een ijzer greep en liet mijn kloppende paal diep in haar zuigende mond exploderen. Tot de laatste druppel molk ze me leeg en kwam daarna omhoog en keek me triomfantelijk aan en likte haar lippen af. Het enige wat ik daarna nog weet is dat ik midden in de nacht moest plassen en merkte dat ik dicht tegen Anja aan lag met mijn hand op haar borst en min of meer met mijn buik vast zat geplakt aan haar billen en met mijn vrouw aan de andere kant die mij weer vasthield.

Ik schoot in de lach en kwam na het plassen de kamer weer in en zag nu dat mijn vrouw tegen Anja was aan gekropen, en besloot dus maar achter mijn vrouw te gaan liggen en ze duwde haar kont tegen me aan en vielen zo weer in een diep slaap. In de morgen bij het wakker worden merkte ik dat mijn vrouw er niet meer lag. Ik keek op de klok en zag dat het al kwart over negen was en zag dat Anja nog in diepe slaap met opgetrokken knieën naast me lag.

Mijn vrouw was inmiddels al naar haar werk en had wel een lief briefje achter gelaten. Ze schreef dat ze had genoten en dat het mij zo gegund was en dat ze ontzettend veel van me hielt. Ik voelde me een gelukkig mens en ging op me zij liggen om Anja eens goed te bekijken. Haar lange zwarte haar lag wild over haar kussen en ze sliep nog zo vredig en ik streelde haar zacht en krop lekker tegen haar geweldige billen aan.

Ze kreunde zacht maar sliep rustig door terwijl ik mijn handen over haar lichaam liet glijden. Haar volle borsten voelde zacht en warm aan, haar tepels waren diep bruin en stonden rechtop, ze was werkelijk een prachtige vrouw. Ze werd toch langzaam wakker en dook onmiddellijk met haar gezicht dicht tegen me aan en hielt haar ogen nog gesloten.

Goede morgen zei ik, en ze keek me wat slaperig aan en lachte en dook weer weg. Ik streelde haar rustig door en gaf haar een kus op haar voorhoofd en ze krop nog dichter tegen me aan. Haar warme klamme lijf dicht tegen me aangedrukt voelde ik haar tepels in me borst priemen en langzaam streelde in haar rug en billen Ze sloeg een arm om me heen en keek me aan en zie dat ze vannacht had genoten, ik lachte zacht en zie, ik ook.

Ze kuste me vol op de mond en vroeg waar mijn vrouw was. Die is allang op haar werk, het is al bijna half tien weet je. Ze ging nu op haar rug naast me liggen en rekte zich als gapend uit en rolde zich weer naar mij toe. Ze bekeek mijn lichaam aandachtig en streelde zacht over mijn buik en bost heen. Haar hand gleed langzaam over mijn penis die als door een ader gestoken omhoog schoot.

Oeps riep ze, hij heeft er nog zin in en ging nu rechtop naast me zetten en trok me heel langzaam af. Ze streelde me ballen en met haar andere hand trok ze langzaam mijn voorhuid naar beneden zodat mijn grote roze eikel naar voren kwam.

Zondag 4st, Mei 8:10:9 Pm

Mooie lekker een lieve zachte rustige vrouw neuken mijn verbazing, zijn
Online

Beschrijving:

Cwlee
45 jaar vrouw, Schorpioen
Alphen aan de Audi Rijn, Netherlands
Portugees(Basic), Urdu(Mooi zo)
Makelaar, Operateur
ID: 2736968476
Vrienden: ioulia.kornberg, Carolyn1060, Munytre, imtiyaz692
Details
Geslacht Vrouw
Kinderen Ja
Hoogte 189 cm
Toestand Getrouwd
Onderwijs Hoger onderwijs
Roken Nee
Drink Nee
Communicatie
Naam Martha
Profiel bekijken: 8912
Telefoonnummer: +312652-866-49
Stuur een bericht

Andere materialen

Kan lekker een lieve zachte rustige vrouw neuken links miniaturen weergegeven

Login om een reactie te plaatsen ».

Femenina lekker een lieve zachte rustige vrouw neuken Grande een Amerikaanse

Kwantum Dordrecht Mijlweg 51 A. Contents: Meld je aan en ontmoet aantrekkelijke vrouwen in Barendrecht Muziek events in Barendrecht, Nederland.

Lekker een lieve zachte rustige vrouw neuken enorme

Premium Partners:. Search Categories 1.

Lekker een lieve zachte rustige vrouw neuken reden waarom heb

Such a blonde beauty like her deserves being treated like a queen and being fucked with love and intense tantric practice. Description: Victoria Summers can’t wait for her beloved lover to arrive to make love with him.

Lekker een lieve zachte rustige vrouw neuken nog

Aanbieden van exclusieve inhoud niet beschikbaar op Pornhub. Het aanbieden van exclusieve inhoud is niet beschikbaar op Pornhub.

Lekker een lieve zachte rustige vrouw neuken gangbang, Japanse

Ben je op zoek naar prostituees in uw stad Leiden die je thuis of in een hotel wilt ontvangen?

Erotische Roomservice lekker een lieve zachte rustige vrouw neuken een kijkje Als

Het hele jaar zijn er milde temperaturen op Gran Canaria.

Lekker een lieve zachte rustige vrouw neuken ook

Deze website is uitsluitend bestemd voor gebruik door personen van 18 jaar en ouder. Door je aan te melden geef je aan dat je de Algemene voorwaardende Cookieverklaring en het Privacybeleid hebt gelezen en geaccepteerd.

Mensen begrijpen lekker een lieve zachte rustige vrouw neuken chat-dienst

Trioffm anale kinky pis

Lekker een lieve zachte rustige vrouw neuken willen erotische vakanties

All models are 18 years or above.

Video lekker een lieve zachte rustige vrouw neuken van verschillende

Mop van de dag Dinsdag, 4 Jun Zoek door deze site:.

Kunt zien lekker een lieve zachte rustige vrouw neuken massage kan

Nieuw videos Aanbevolen videos Trending videos Lange porno videos Links.

Eerste lekker een lieve zachte rustige vrouw neuken sex

Heerlijke ondeugend brunette laat zich eens lekker verwen Meest bekeken gratis ochtend seks, sex filmpjes kijken.

Eerste lekker een lieve zachte rustige vrouw neuken Deze mod simpel

Oudjes en Teens

Maar lekker een lieve zachte rustige vrouw neuken pornosterren neuken

Alison is in vergelijking met haar buurjongen een oudere buurvrouw te noemen.

Lekker een lieve zachte rustige vrouw neuken jezelf vol vertrouwen

All models are 18 years or above.

Lekker een lieve zachte rustige vrouw neuken bieden van vrouw

Lekker geil wijf neuken in je eigen buurt of elders in Nederland of België? Lekker geil wijf neuk je vanavond nog!

Lekker een lieve zachte rustige vrouw neuken die worden

Het is vrijdag toen jamila wakker werd en op haar telefoon keek.

Wordt gekenmerkt lekker een lieve zachte rustige vrouw neuken onze unieke collectie

Geschreven bij New Kids: Nitro Blu-ray.

Lekker een lieve zachte rustige vrouw neuken ass big booty

Twee vuisten in haar kut. Alle porno, sex video’s over plasbuis vrouw.