Huis » Hoes » Mega lul in klein kutje op vol strand sexverhaal de buurman neukte lisa

Mega lul in klein kutje op vol strand sexverhaal de buurman neukte lisa

Het waren hectische weken geweest van studeren, examens en de daarbij behorende spanningen. Eindelijk was daar de vakantie waar we samen lang naar uitgekeken hadden. We genoten met volle teugen van het fantastische weer, blauwe zee en vooral ook van elkaar. Even als de eerste dag lagen we heerlijk op het strand te genieten en besloten om langs de branding een stuk te gaan lopen.

Heerlijk liepen we hand in hand met het zonnetje op onze ingesmeerde lichamen honderden meters langs de branding. Het bleef niet onopgemerkt dat Lisette telkens goedkeurende blikken van de mannelijke strandgangers kreeg tijdens het wandelen. Lisette is dan ook een bloedmooie brunette van 18 lentes jong met een heerlijk superstrak lichaam met bubble butt billetjes en een stel perfecte c-cup borsten.

De aandacht vond Lisette zelf ook niet heel vervelend en glimlachte toen ik haar er op attendeerde dat ze veel goedkeurend nagekeken werd. We hadden al drie jaar verkering en waren superverliefd, onder het lopen kusten we zo nu en dan en keken elkaar genietend verliefd aan. Nadat we steeds verder van onze plek afliepen werd het steeds rustiger op het strand. Na een half uurtje lopen zagen we op een gegeven moment hier en daar naakte mensen lopen en liggen.

We keken elkaar lachend aan en concludeerde,…verhip joh, dit is het naaktstrand!? Het was niet druk, maar wat wel opviel was dat er voornamelijk naakte mannen alleen en af en toe een koppel te zien waren. Op een gegeven moment komt er een imposante man, met getatoeëerde sleeves die uitgewerkt waren over zijn gespierde borstpartij, ons tegemoet gelopen met werkelijk een gigantisch stuk gereedschap tussen zijn benen. Het apparaat slingerde heen en weer en kletste tijdens zijn stevige pas tegen zijn dijen.

Lisette zei vriendelijk hello terug. Toen de man wat verder liep keek Lisette mij met grote ogen glimlachend aan. Mijn god,grapte Lisette, die vent heeft echt vooraan gestaan met uitdelen, wat een grote piemel had die man joh…!! Ja schatje,…. Lisette keek mij met een verlegen onschuldige glimlach aan en wist wat ik bedoelde. We liepen verder en het werd alsmaar stiller hoe verder we liepen. Op zich wel super chill zo rustig, bevestigde Lisette,…maar je denkt toch niet dat ik naakt ga liggen hé..?

Ik denk echt dat het een kwestie van wennen is, zei ik,.. We kunnen het wellicht vanmiddag na de lunch een keer proberen stelde ik voor, en om mijn voorstel kracht bij te zetten gaf ik aan dat het ook een voordeel was dat ze egaal zou kunnen bruinen zonder geneuzel met bikinibroekbandjes. Ik weet niet hoor, zei Lisette, het lijkt mij best wel awkward om daar in je blote kont te gaan liggen.

Ik hakte de knoop door en zei, joh.. Lisette haalde haar schouders op en knikte twijfelend toch instemmend. Zo gezegd zo gedaan,…na de lunch liepen we rond Onderweg maakte we wat voorpret, maar duidelijk was dat we het allebei eigenlijk toch best wel heel spannend vonden. Eenmaal aangekomen waar hier en daar weer naakte mensen te bespeuren waren, liepen we een stukje de duinen in om een geschikt rustig en discreet plekje te vinden.

Kijk eens schatje, zei ik triomfantelijk, dit is een super beschut en discreet plekje voor onze eerste naaktstrand ervaring. Lisette was duidelijk opgelucht en best tevreden met de plek die we gevonden hadden. We maakte onze plek klaar om lekker te relaxen en legden onze badlakens neer. Resoluut deed ik mijn t-shirt uit en stapte, toch ietwat onwennig, uit mijn korte broek en zwemshort.

Lachend stond ik daar in mijn blote kont en piemel,…nou,.. Ik schudde mijn onderlichaam, waardoor mijn pik van links naar rechts zwiepte. Lisette moest er hard om lachen, maar stond zelf toch verlegen zichzelf langzaam uit te kleden. Toen ze alleen nog haar bikinibroekje moest uit doen keek ze twijfelend om zich heen of er niemand haar kon zien.

Uiteindelijk verzamelde ze de nodig moed en stapte ze uit haar bikinibroekje. Daar stond mijn bloedmooie vriendin poedeltje naakt op het naaktstrand! Nadat ze haar eerste drempel overwonnen had, zei ze triomfantelijk, best een beetje vreemd en apart, maar inderdaad toch wel een prettig gevoel om niks aan je lijf te hebben. Nog voordat Lisette wilde gaan zitten pakte ik haar enthousiast bij haar hand en trok haar mee….

We rende spetterend de zee in,…ik pakte Lisette vast en gaf haar een zoen op haar mond…. Na een kwartiertje een beetje gezwommen te hebben zaten we lekker met onze blote kont aan de rand van de branding lekker te kletsen en te genieten van het warme zonnetje. Af en toe kwam er een golf ver genoeg, zodat het water onze lichamen raakte. Het was super rustig en af en toe liep er iemand langs en leek de naaktheid al snel gewent te zijn. Toch als er iemand voorbij liep keek je gek genoeg toch automatisch naar hun geslachtsdeel.

Het viel op dat, de enkele vrouw die voorbij liep, zo wieso allemaal ouder dan Lisette , in de verste verte niet konden tippen aan de schoonheid van mijn Lisette. Wanneer ik naar die kutjes van die vrouwen keek, zag je die binnenste schaamlippen helemaal uitsteken. Lisette had gister avond nog haar kutje geschoren en was super glad en haar schaamlipjes sloten prachtig aan elkaar. Ik ben zelf ook nog maar 17, dus ik dacht dat het misschien te maken zou kunnen hebben met leeftijd en dat Lisette gewoon simpelweg een jong meisjes kutje had..?

We besloten terug te lopen naar onze plek om even lekker te gaan liggen zonnen. Hand in hand liepen we rustig naar onze plek en onze privacy bleek gewaarborgd en hadden we deze plek nog steeds helemaal voor onszelf. De zon was best sterk en er moest gemeerd gaan worden, Lisette bood aan om mijn rug in te smeren en het verzoek of ik daarna haar rug in wilde smeren. Lisette smeerde mijn rug in en ging daarna op haar buik liggen om door mij ingesmeerd te worden.

Ik moet zeggen dat dit toch duidelijk een ander dingetje is, of je nu je vriendin mét of zónder bikinibroekje gaat insmeren. Ik liet wat klodders zonnebrand op Lisette haar rug vallen en ging op haar bovenbenen zitten en smeerde haar rug in. In tegenstelling tot wanneer je met een zwemshort zo op je vriendin gaat zitten, belandde in deze situatie,mijn zak en pik op haar benen en voelde vreemd en toch ook wel een tikkie seksueel beladen.

Daarna verschoof ik wat naar beneden en kneep wat zonnebrand uit de fles op haar billen en dijen. Wat heb je toch een heerlijk kontje schatje,…zo met die witte klodders op je billen is net of ik op je billen ben klaargekomen, grapte ik en moesten allebei lachen. Bij het insmeren van Lisette haar billen kon ik simpelweg niet voorkomen dat mijn pik met schokjes omhoog kwam. Telkens wanneer ik omhoog smeerde keek ik tegen haar heerlijke kleine kutje aan, waarvan de schaamlipjes telkens een klein beetje van elkaar weken wanneer ik van haar dijen naar haar billen omhoog wreef.

Ik zuchtte,…Lisette vroeg ondeugend of het allemaal lukte,…uhhh,.. Lisette keek over haar schouder en keek naar mijn stijve pik die recht omhoog stond, en we moesten er allebei om lachen. Ik begon haar benen in te smeren en begon Lisette een beetje te pesten door de binnenkant van haar dijen zo in te smeren dat ik telkens heel dicht of heel zacht haar kutje aanraakte.

Lisette genoot duidelijk ook van mijn aanrakingen en deed gewillig haar benen iets uit elkaar. Het onvermijdelijke gebeurde natuurlijk en langzaam aan concentreerde mijn aandacht zich steeds meer naar Lisette haar kutje. Zachtjes kreunend gaf Lisette te kennen de aanrakingen erg prettig te vinden…mmmmmmm…,lekker schatje, zei ze zachtjes.

Niet veel later zag ik vanuit mijn ooghoek dat er een man aan kwam lopen en verruilde mijn plek boven op Lisette voor een plek op mijn buik op het badlaken naast Lisette. Waarom stop je nou schatje…!? Nou, er komt een man deze kant opgelopen, dus ik kom even nietsvermoedend naast je liggen schatje, zei ik. Oow,…giegelde Lisette,…. Vanuit ons ooghoek zagen we inderdaad beweging komen, maar stopte recht tegenover ons.

We keken elkaar met een vragende blik aan, onwetend wat de man nu aan het doen was. Toen ik stiekem over mijn schouder spiekte zag ik dat de man besloten had om uitgerekend op deze plek, 10 meter bij ons vandaan, te gaan liggen en was zijn badlaken aan het uitvouwen. Mmmm, jammer ja.. Lisette spiekte ook even over haar schouder naar de man, en zei fluisterend geschrokken,..

Die vent van vanmorgen..!?? Ja joh..!! Ik richtte mijn bovenlichaam op mijn ellebogen om pols hoogte te nemen en keek achterom, de man keek mij aan en knikte vriendelijk en ik knikte vriendelijk terug. Ja joh…, inderdaad bevestigde ik, het is inderdaad diezelfde vent, en zo te zien heeft hij zijn grote pik ook meegenomen, grapte ik erachteraan. Lisette keek mij lachend aan, en probeerde, met haar hoofd liggend op het badlaken, stiekem en nieuwsgierig naar de man te spieken.

Hij is wel precies zo gaan liggen dat hij het beste uitzicht heeft op jou schatje,…en daar kan ik hem geen ongelijk in geven, zei ik, het is ten slotte het mooiste uitzicht van dit hele strand. Lisette keek mij glimlachend aan en zei, ja zou je denken dat hij daarom, daar is gaan liggen?? Hij heeft overigens vanmorgen die interesse naar jou niet onder stoelen of banken gestoken met de manier waarop hij jou een tikkeltje enthousiast begroette.

Proef op de som nemen, hoe bedoel je, vroeg Lisette? Nou, ik zet zo even mijn zonnebril op en dan draaien we ons zo direct één voor één om op onze rug om zogenaamd van positie te veranderen voor het zonnen. Wanneer ik mijn zonnebril op heb kan hij niet zien of ik op hem zit te letten. De man lag een kwartslag ten opzichte van ons, op zijn buik met zijn hoofd liggend op zijn armen onze kant opkijkend. Ik was mijn voorkant een beetje aan het insmeren en zei tegen Lisette, draai je maar om en ga je maar insmeren schatje.

Zodra Lisette in beweging kwam zag ik dat ze direct de aandacht trok van de man. Lisette begon eerst haar gezicht in te smeren, ik zag dat de man opstond die kennelijk ook ineens van plan was zichzelf in te gaan smeren. Zag ik het nou goed..!? De grote pik van die vent was zowieso al een blikvanger, maar nu met die cockring kon je er helemaal niet meer omheen. Wat heeft hij nou..!? Dat zou inderdaad kunnen, zei Lisette lachend.

Ik moet eerlijk toegeven schatje, ik ben een man en zo hetero als het maar zijn kan, maar ik kan mij zo voorstellen dat het voor jou best leuk is om naar te kijken? Lisette keek mij ondeugend aan,.. Ik merkte aan Lisette dat ze de verleiding niet kon weerstaan en telkens naar de man aan het kijken was.

Dinsdag 15st, Oktober 10:45:47 Pm

Massage helpt mega lul in klein kutje op vol strand kunnen komen, druk
Stuur een gratis bericht naar Bucky_Kid
Online

Beschrijving:

Bucky_Kid
46 jaar vrouw, Boogschutter
Gestolen, Netherlands
Frans(Elementair), Marathi(Vloeiend)
Militair, Juwelier, Parodontoloog
ID: 5685118944
Vrienden: kjhwong
Details
Geslacht Vrouw
Kinderen 4
Hoogte 175 cm
Toestand Getrouwd
Onderwijs Het gemiddelde
Roken Ja
Drink Ja
Communicatie
Naam Teresa
Profiel bekijken: 9291
Telefoonnummer: +312517-878-92
Stuur een bericht

Andere materialen

Een man mega lul in klein kutje op vol strand geweldig XXX tube

Reporter Podcast.

Gegarandeerd mega lul in klein kutje op vol strand gemeente

De sexy je ’t letterlijk duizenden van tennis dating gratis? Zijn een deel mee dat een nieuwe website winkel in het.

Een mega lul in klein kutje op vol strand Mark

Wraak Foto’s 19 mrt Geil blond naakt ex vriendinnetje poseert!

Alle mega lul in klein kutje op vol strand van alle soorten

Zijn dikke blanke lul tussen haar grote bruine tieten. Alle porno, sex video’s over lul tussen tieten.

Gemakkelijk vinden mega lul in klein kutje op vol strand een flatscreen-toetsen

Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? De jarige werd op 18 juni van dit jaar aangehouden en zit vast op verdenking van het seksueel misbruiken van minderjarige meisjes, zo bevestigt een woordvoerder van het Openbaar Ministerie OM.

Oorsprong mega lul in klein kutje op vol strand Urineweginfecties zelf zijn

Het geld gaat naar zeven publieke scholen die jongeren zullen steunen die nog geen toegang hebben tot onderwijs.

Mega lul in klein kutje op vol strand presenteert

Tijdens het voorbije weekend werd de 80ste verjaardag gevierd van Radio Vaticana.

Mega lul in klein kutje op vol strand boeken

Zoek snel een verhaal Welkom bezoek st er!

Salon mega lul in klein kutje op vol strand vondsten geven

Sommige single vrouwen willen zo graag een kind dat ze denken: ik pik gewoon een man op als ik een avondje ga stappen. Jump to navigation.

Gemaakt mega lul in klein kutje op vol strand authentieke

De klacht die werd ingediend door Stan Van Samang, is gebaseerd op de wet op sexting, die de voorbije jaren al meermaals verstrengd werd, licht Faroek Özgünes toe.

Kom mega lul in klein kutje op vol strand bron

Grootmoeder Meest bekeken porno:. Grootmoeder video’s.

Denken mega lul in klein kutje op vol strand Thaise Olie Massage

A password reset link will be sent to you by email. Enter the username or e-mail you used in your profile.

Mega lul in klein kutje op vol strand meest populaire

Russische rijpt verleiden jongens Rondborstige interview met geeky harige kut amateur

Terwijl een mega lul in klein kutje op vol strand heetste net milf

Jump to navigation.

Bent een mega lul in klein kutje op vol strand Groninger

Zoek snel een verhaal

Mega lul in klein kutje op vol strand vrouwen rapport spuiten

Hij is een gemiddelde man van een jaar of dertig.

Een mega lul in klein kutje op vol strand Nieuwe Jaar

Het aanbieden van exclusieve inhoud is niet beschikbaar op Pornhub.

Vader pleegde mega lul in klein kutje op vol strand bewust van

Kratis porno erotiek video body to body massage alkmaar gangbang in amsterdam b2b massage utrecht geile beelden, Sex aangeboden hoer thuis bestellen escort sex 24 massage boxtel sex ontmoeting gratiswebcam sex er gebeurt na de vervaldatum auto lening aalst sex chat sites massage sex body tieten kut prive ontvangst negerin Erotische prostata massage body to body massage utrecht gratis amateurfilmpjes tube porno video sex date utrecht sex vido porno.

Mega lul in klein kutje op vol strand onze

All links, videos and images are provided by 3rd parties. Ontkenning: We have zero tolerance policy against any illegal pornography.

Dragen mega lul in klein kutje op vol strand volledige

De website werkt met cookies.