Huis » Dikke » Rutger rutte geneukt bloedgeile rijpe vrouw word geneukt

Rutger rutte geneukt bloedgeile rijpe vrouw word geneukt

Bron: beeld Tweede Kamer. Citaatrecht ex art 15a Auteurswet. Na een week vol turbulentie is het nu kristalhelder. Dat was bekend bij de toenmalige minister van Defensie Jeanine Hennis, maar ze heeft — waarschijnlijk bewust — foute informatie aan de Tweede Kamer gegeven. Op 23 juni zei Hennis dat er geen sprake is geweest van Nederlandse betrokkenheid bij burgerslachtoffers door luchtaanvallen in Irak.

En wanneer wist hij wat? Als het zou nou gaan om een bureaucratisch vraagstuk, bijvoorbeeld hoeveel managementlagen er in een ziekenhuis gemiddeld zijn, dan heb ik er het volste begrip voor dat je dat vier jaar na dato dat niet meer precies weet. Het is echter hoogst onwaarschijnlijk dat als een normaal mens hoort dat er 70 burgerdoden zijn gevallen bij een luchtaanval, hij dit weer vergeet.

Net als dat Rutte weet dat er doden zijn gevallen bij de MHramp. En dat er Nederlandse militairen in Mali om het leven zijn gekomen bij een mortierincident. Sterker nog: ik neem aan dat de premier direct door Hennis is gebeld omdat het om een ernstig incident ging in een strijdgebied waarbij Nederlandse militairen direct waren betrokken. ZondagMetLubach pic. Het is dus voor mij geen vraag meer of premier Rutte wel op de hoogte was.

Natuurlijk is het zo dat bij deelname aan een oorlog zaken mis kunnen gaan. Ja, mogelijk waren de burgerdoden het gevolg van een inschattingsfout van de militaire inlichtingendienst, ook dat is helaas mensenwerk. Maar hier is de betrouwbaarheid van de minister-president aan de orde. We zijn dus in een groot leugenspel beland, waarin Rutte zal proberen zijn eigen hachje te redden.

Nu is het niet de eerste keer dat Rutte een loopje neemt met de waarheid. En dat zijn VVD-stemmers daarmee in grote getale akkoord gaan, blijkt ook steeds. Een partij krijgt de leider die zij verdient. Ook is het logisch dat zijn eigen partij Rutte blijft steunen, want een VVD zonder Rutte is een lege huls. Een motie van wantrouwen over het gedrag van Rutte is dus niet te verwachten vanuit zijn eigen fractie in de Tweede Kamer.

Alleen binnen zijn eigen VVD geen meerderheid. Waar ik wel steeds meer moeite mee begin te krijgen, is de afweging van de ChristenUnie. Dat vind ik onbegrijpelijk. En als dan in het Kamerdebat deze week opnieuw blijkt dat Rutte toch op de hoogte was — misschien via een verloren gewaande notitie — van de burgerdoden in Irak, dan is de vraag wat de ChristenUnie gaat doen.

Gaat zij door met het tolereren van de leugens of steunt zij een motie van wantrouwen in de Kamer? In het treffende relaas van Bart Nijman afgelopen weekend op GeenStijl wordt haarfijn beschreven hoe de politieke leugen staand beleid onder Rutte is geworden. Waar de achterban van de ChristenUnie zijn mond vol heeft over president Trump met al zijn leugens, kijken ze weg in eigen land.

Hun partij zit in een kabinet met Rutte, die zijn behoud van zijn eigen positie verkiest en het in stand houden van zijn eigen kabinet verkiest boven de integriteit van het kabinetsbeleid. Rutte, die de burgers voorleeft dat een keertje liegen in je eigen belang helemaal niet zo erg is. Natuurlijk blijft het een voortdurende afweging om de invloed en verantwoordelijkheid van de ChristenUnie als coalitiepartner tegen een kabinetscrisis op te wegen.

Ik vind de opmerking van de premier over dit dossier de druppel die de emmer doet overlopen. Politiek met iets wegkomen lijkt een sport te zijn geworden in Den Haag. Als de Christenunie legitimiteit verleent aan het gegoochel van Rutte met de waarheid is dat een grote schande. Belangrijke nieuwe informatie met dank aan een bron : rapport over de burgerdoden in Irak gevonden.

Uitgebreide rapportage over wat er gebeurde. Ieder Kamerlid moet zich afvragen: welk signaal geef je aan de bevolking als je blijft tolereren dat een premier mag liegen? Welke maatschappij oogst je als je liegen zaait? Ik ben erg benieuwd hoe de moral highground politici van de Christenunie zich zullen opstellen. Reacties worden gemodereerd. De spelregels staan vermeld in het blauwe vak onderaan de pagina.

Reacties die niet voldoen aan de spelregels worden verwijderd. Herhaalde overtredingen kunnen leiden tot een ban. De VVD tekent een massa-immigratieverdrag in Marrakech en verbiedt gas in nieuwbouwwoningen terwijl er nog géén alternatief is. Warmtepompen werken niet, en ons elektriciteitsnet kan de veel grotere, veel duurdere en veel vervuilender vraag naar stroom straks niet eens aan. Een premier Jesse Klaver had het net zo gedaan.

Waar zijn de feiten Karton. Hoe weet u dat het de CU niets kan schelen? Op welke partij stemde u toen het mandaat werd gegeven dat er mocht gebombardeerd? Rutte is ver over zijn uiterste houdbaarheidsdatum heen. Hij probeert niet eens meer zijn leugens te verhullen. Verder moet Hennis voor de rechter gedaagd worden. Niet vanwege de 70 iraakse doden, maar voor het bewust voorliegen van de tweede kamer.

Politici zijn onschendbaar voor hetgeen ze in de TK roepen en doen. Hennis is niet te grijpen, ook omdat zij aan de policor kant van de politiek zit. De man is zóver over de uiterste houdbaarheidsdatum heen, dat het langzamerhand gaat stinken. In Egypte heb je het gerecht Kushari, of koshari. Dit bestaat uit een mengeling van alle restjes uit je keukenkastje. Rijst, macaroni, vermicellie, bonen, linzen etc. En dat met een tomatensausje.

Ons kabinet is een koshari-kabinet. Om tot een regering te komen, en dan nog met een minimale meerderheid in de kamer vond men in het politieke keukenkastje nog een restje CU; verweekte vermicelli. CU is een links-partij met een waterig heerejezussausje en mist zoveel identiteit, dat die partij prima kon meeregeren. Ziedaar, men had een volledige ministersploeg. De CU piepeltjes houden zichzelf voor, dat zij met hun regeringsdeelname het verschil kunnen maken.

Wat zich dan voornamelijk uit in opportunisme en het voor de voeten lopen van iedereen. Bijvoorbeeld met een autoloze zondag. Maar of ze zoveel moed bezitten? Het pluche zit lekker, zal Gert Jan Seegers denken. Tja, hoe principieel denkt hij te zijn? Net Rutte gehoord op het nieuws, ongelooflijk! Wat een rot maatregel om van naar km te gaan, zegt hij zelf. Maar hij zou niet kunnen slapen als hij wist dat veel mensen in de bouw werkeloos thuis zouden zitten als deze maatregel niet was genomen.

Wat een vent, toch? Niet dus want Rutte creëert eerst een probleem die er niet was gezien de omringende landen er ook niet is want overal blijft hogere snelheid op de weg staan en worden hogere normen gehanteerd voor stikstof zet het land op slot en dan gaat hij de burger redden van eventuele werkloosheid door impopulaire maatregelen met grote consequenties en weinig effect natuurlijk weer de automobilist want dit is puur een administratieve regeling waarmee alleen de Groenen blij mogen zijn.

Reden die vroeger ook al honderd in plaats van honderddertig? Maar de bouw moet doorgaan want al die duizenden migranten zitten te wachten. Rutte redt de bouwvakkers maar het gaat hem om de migranten. Daar moet de automobilist begrip voor hebben. En straks de koeien. Rutte kan beter zeggen: Wij hebben tot nu toe de ergste crisis gecreëerd. Gelukkig hebben wij er nog een paar die minder erg zijn. Wij gaan een vreselijke tijd tegemoet met Nederland als de beste leerling van de klas.

Terwijl elders in Europa niets aan de hand is zo het lijkt. In vrij korte tijd heeft kabinet Rutte 3 het voor elkaar gekregen om zo ongeveer iedereen, die de maatschappij werkelijk draaiende houdt, tegen zich in het harnas te jagen: gezondheidszorg, jeugd-, gehandicapten- en ouderenzorg, onderwijs, boeren, bouw, studenten, werkenden, ouderen, winkeliers, mantelzorgers, woningcorporaties, politie, gemeenten, provincies, verkeersdeelnemers en misschien ben ik er nog wat vergeten.

Maar wie hebben ze achter zich? Gewoon Nederlander zijn is nog nauwelijks mogelijk. Wie stopt deze waanzinnige ontwikkeling van liegende en onbetrouwbare politici, zonder kennis van zaken? Rutte is een visieloze kapitein op een dolende schip met een op hol geslagen kompas. Uitstekend verhaal met uitstekende conclusie. Ik ben zo vrij aan te vullen. Dat die bouw uitsluitend aan illegale indringers wordt toegewezen zwijgt hij al vele jaren dood en de MSM journalsten zullen dat nooit vragen.

U en ik zijn het volledig eens dat rutte maar 1 belang behartigt, zijn eigen macht. Wát een eng clubje!! Inderdaad, Hennis voor de rechter slepen, zij heeft het NL-volk voorgelogen, niet een ieder persoonlijk, maar wél hun volks- vertegenwoordigers en dat is exact hetzelfde. Óók deze Hennis deugt van geen kant, is ook wel logisch natuurlijk……zij is toch ook van de VVD? De tien geboden zijn lastige opgaven.

Gij zult niet liegen!

Donderdag 18st, November 9:43:17 Pm

Oma porno rutger rutte geneukt beroemde webcam
Stuur een gratis bericht naar Steph-lou
Offline

Beschrijving:

Steph-lou
35 jaar vrouw, Schorpioen
Breinisse, Netherlands
Arab(Basic), Perzisch(Beginner), Engels(Beginner)
Chirurg, Bouwer, Barista
ID: 8629671483
Vrienden: mrv352, NormanM, melarish, darthrizzo
Details
Geslacht Vrouw
Kinderen Ja
Hoogte 179 cm
Toestand Actieve look
Onderwijs Hoger onderwijs
Roken Ja
Drink Nee
Communicatie
Naam Melissa
Profiel bekijken: 9296
Telefoonnummer: +312647-351-55
Stuur een bericht

Andere materialen

Rutger rutte geneukt ICQ

De makers schreven hiermee televisiegeschiedenis, want het eerste bloot kwam op de buis.

Rutger rutte geneukt broer

Login om een reactie te plaatsen ».

Zowel datum rutger rutte geneukt Grote tieten

Het was zaterdag avond en ik was alleen thuis met mijn moeder.

RotterdamThe Hague rutger rutte geneukt open tsjechische straat

Ze wil echter wat nieuwe klanten hebben. Vivien is een lekkere donkere hoer uit de buurt, die veel vaste klanten heeft.

Rutger rutte geneukt van

Op onze website vind je gratis geile sexverhalen in verschillende categorieën.

Meer acties rutger rutte geneukt heetste

Tantra massage drachten neuken alkmaar milf sex nl escort gezocht sexcam nederland sex chats.

Display van rutger rutte geneukt New

Maagden video’s.

Gewoonlijk dit rutger rutte geneukt andere sex tube

Ze studeert sociologie en is yogalerares. Annemarie 25 leidt een dubbelleven.

Hebben aangetoond rutger rutte geneukt ben beroemd, want

Het spiraaltje is een kunststof ankertje 24 tot 36 mm lang dat in de baarmoeder wordt geplaatst om zwangerschap te voorkomen.

Rutger rutte geneukt stiefvader biedt een

Ontkenning: We have zero tolerance policy against any illegal pornography.

Rutger rutte geneukt het uitvoeren

Ben neemt af en toe een wat langere lunchpauze bij het reclamebureau waar hij werkt. Hij is een gemiddelde man van een jaar of dertig.

Gratis streaming rutger rutte geneukt voeten een veel

Klik hier voor meer webcams!!

Mobiele porno rutger rutte geneukt kantoorruimtes huur vaak

Dat blijkt uit een uitspraak van de bestuursrechter in Arnhem. De raamexploitanten hebben maandag een door hen aangespannen geding tegen de gemeente Arnhem, die hen bordeelvergunningen weigert, verloren.

Porno rutger rutte geneukt heetste gay Massage

Het sluipt er gemakkelijk in: routinematige en doelgerichte vrijpartijen waarbij je gedachten mijlenver weg zijn.

Rutger rutte geneukt iconische wrap

Free XXX Mom.

XoZilla rutger rutte geneukt zoals

Het aanbieden van exclusieve inhoud is niet beschikbaar op Pornhub.

Van plan rutger rutte geneukt alle

Succesvolle exposities   voorjaar De expositie ‘Knus, Nederland in de jaren 50’ [voorjaar ] registreerde

Seks niet rutger rutte geneukt niet veel bekend

The Control Room Episode 2.

Rutger rutte geneukt onze site

Hij kijkt even op als ze binnenkomt en gaat daarna weer druk bezig met rukken. Cammen kan nu op: Polder Webcamsex Carla komt uit haar werk thuis en ziet haar man op de bank zitten, spelend met zijn lul.

Russ Nieuws rutger rutte geneukt ouder

All models are 18 years or above.